Show TV'nin yeni dizisi Üç Kuruş karakterleri tüm detayları ile haberimizde! Üç Kuruş Neşe kimdir? Üç Kuruş Neşe gerçek adı ne? Aylin Engör kimdir? Aylin Engör nereli? Aylin Engör kaç yaşında? Aylin Engör ne mezunu? Aylin Engör sevgilisi kim? Aylin Engör ne mezunu? Aylin Engör hangi dizilerde oynadı? Aylin Engör dizileri?

Show Tv ekranlarında merakla beklenen Üç Kuruş dizisi bu akşam başlıyor. Üç Kuruş dizisi oyuncuları en az fragmanları kadar dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Üç Kuruş dizisinde Neşe karakterini kim canlandırıyor en çok merak edilenlerden biri oldu. Üç Kuruş Neşe kimdir? Üç Kuruş Neşe gerçek adı ne? Show Tv yeni dizi Üç Kuruş Neşe karakterini hangi oyuncu canlandırmaktadır? Üç Kuruş dizisinde kim kimi canlandırıyor tüm ayrıntıları ile haberimizde!

Üç Kuruş dizisinde Neşe karakterini Aylin Engör canlandırmaktadır. Peki Aylin Engör kimdir? Üç Kuruş dizisinin Neşe'si Aylin Engör kimdir? Aylin Engör nereli? Aylin Engör kaç yaşında? Aylin Engör nereli? Aylin Engör Türk mü? Aylin Engör hangi dizilerde oynadı?

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

ÜÇ KURUŞ NEŞE KİMDİR?

Üç Kuruş dizisinde Neşe karakteri Roman mahallesinden çıkma bir adli tıp doktorudur. Neşe, Roman olmaktan gurur duyan ve bunu her zaman dile getiren bir kadındır. Okuyup ideallerini gerçekleştirebilmiş ve bunu Roman'lara bakılan ön yargı nedeniyle her zaman dile getmiştir.

AYLİN ENGÖR

Aylin Engör 11 Nisan 1991 tarihinde Tayland'da doğmuştur. Tayland'lı bir anne ile Türk bir babanın kızıdır. Marmaris Sabancı Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha sonra Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. Aylin Engör 8 yaşında tenise başlamıştır. 

Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Türvak Sinema ve Televizyon Okulu’nda Kamera Önü Oyunculuk, Başkent İletişim Akademisi’nde Diksiyon ve Kuşdili Eğitim Merkezi’nde Spikerlik ve Sunuculuk eğitimlerini almıştır.

Aylin Engör, ilk kez Galip Derviş dizisinde kamera önüne geçmiiş ve dizi dünyasına giriş yapmıştır. Daha sonra 2017 yılında Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide yer almış ve Rachel karakterini canlandırmıştır. Burada dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2019 yılında ise Show TV'de yayınlanan Çukur adlı dizide yer almıştır ve Cennet adlı karakteri oynamıştır.

Aylin Engör aynı zamanda profesyonel tenisçidir. Avustralya Pat Cash Tenis Akademisi'ne giden Engör, Veteran oyuncu olarak Etiler Tenis Kulübü Tenis Turnuvası, Hülya Avşar Cup, QNB Finansbank TED Tenis Turnuvası’nda gibi turnuvalara katılmıştır.

Aylin Engör Sevgilisi Kim?

Aylin Engör bir dönem Deniz Can Aktaş ile aşk yaşamıştır. 

AYLİN ENGÖR YER ALDIĞI DİZİLER

Çukur 

Ufak Tefek Cinayetler 

Galip Derviş 

Firuze