Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş ne zaman başlıyor? Üç Kuruş oyuncu kadrosu? Üç Kuruş konusu ne? Üç Kuruş dizisi nerede çekiliyor?

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Üç Kuruş ne zaman başlayacak heyecanla bekleniyor. Çukur dizisinin bitmesi ile yerini dolduracak olan Üç Kuruş dizisi başlıyor!

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerinde yerb aldığı Üç Kuruş dizisi en zaman başlıyor?

Tanıtım fragmanları ile merakayı iyice arttıran Üç Kuruş dizisi ilk bölüm ne zaman başlayacak? Kadrosu ve tanıtım fgramları ile heyecanlandıran Üç Kuruş dizisinin yayın günü ne zaman belli oldu.

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş Pazartesi akşamları ATV'de Kalp Yarası Fox Tv'de ise Yasak Elma'ya rakip olmaya geliyor. Pazartesi akşamlarının reytinglerde birinci olacağı tahmin edilen Üç Kuruş dizisi hakkındaki  merak edilen bilgileri hemen verelim.

Üç Kuruş Oyuncu Kadrosu

uc-kurus-dizisi-oyunculari-ve-konusu-tam-kadro-dizi-nerede-cekiliyor

Üç Kuruş dizisinin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Ercan Kesal gibi isimler yer alrken dizide ayrıca Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi isimler yer almaktadır.

Her Pazartesi akşamları Show TV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanan Üç Kuruş dizisinin konusu da merak edildi.

Üç Kuruş Konusu Ne?

Senaryosunu Damla Serim ve Murat Uyurkulak'ın yazdığı yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Üç Kuruş dizisini konusu şu şekilde;

Üç Kuruş dizisinde bir roman mahallesinin kendine has karakterlerini ve sert kurallarını izeleyeceğiz. Çıngıraklı adındaki Roman mahallesinin koruyucusu mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro'nun gözü pek komiseri Efe'nin (Ekin Koç) arasındaki kedi fare kovalamasının bir cinayet ile bambaşka yere gideceğine tanık olacağız. Bu sır dolu katili yakalamak için çıkılan yol ikiliyi hiç tahmin edemeeyceği bir isim ile buluşturacak.

Üç Kuruş Ne Zaman Başlıyor?

Peki Üç Kuruş dizisi ne zaman başlayacak? Show Tv'nin heyecanla beklenen Üç Kuruş dizsinin tarihi henüz açıklanmadı ancak bugün yarın dizinin yayın tarihinin verilmesi bekleniyor. Kulislerden gelen bilgilere göre dizi önümüzdeki haftalarda ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak.