Üç Kuruş dizisinde Leyla güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Show Tv yeni dizisi Üç Kuruş Leyla gerçek adı ne? Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora nereli? Aslıhan Malbora kaç yaşında? Aslıhan Malbora sevgilisi kim? Aslıhan Malbora hangi dizilerde oynadı? Aslıhan Malbora biyografisi haberimizde!

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Merakla beklenen Üç Kuruş dizisi Pazartesi akşamları reyting savaşını Yasak Elma Kalp Yarası Kıbrıs Zafere Doğru dizileri ile verecek.
Üç Kuruş dizisinin oyuncuları merak uyandırdı. Onlardan en çok merak edileni ise güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Leyla karkateri oldu. Üç kuruş Leyla kimdir? Üç Kuruş Leyla gerçek adı ne? Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterini hangi oyuncu canlandırmaktadır. 

Show Tv'de bu akşam ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Üç Kuruş dizisinde Leyla karkaterini Aslıhan Malbora canlandırmaktadır. Aslıhan Malbora kimdir merak edildi. 

Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora nereli? Aslıhan Malbora kaç yaşında? Aslıhan Malbora dizileri? Aslıhan Malbora hangi dizilerde oynadı? Aslıhan Malbora ne mezunu? Aslıhan Malbora sevgilisi kim? Aslıhan Malbora hangi okuldan mezun?

ÜÇ KURUŞ LEYLA KİMDİR?

uc2-5xTP

Üç Kuruş dizisinde Leyla, Kartal'ın kız kardeşidir. Leyla oldukça çekici, deli dolu, neşeli, dik kafalı, yaşamayı eğlenmeyi seven, şuh bir kadındır. Üç Kuruş dizisinde Leyla karakteri hayatı ve erkekleri ciddiye almaz, özgürlüğü seven ve özgürce yaşayan, başına buyruk nir karakterdir. 

ASLIHAN MALBORA KİMDİR?

Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı

Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar'da doğmuştur. İlkokul ve ortaokul sonrası İstanbul'a gelmiş ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümünde okumuştur. Üniversitede oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.  Akademi 35.5 Sanat Evi'nde eğitim almıştır.

2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli dizi ile ekrana ilk adımını atmıştır. Daha sonra sırasıyla Kalbimin Sultanı ve Her Yerde Sen adlı dizilerde yer almıştır.

Aslıhan Malbora özellikle güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmiştir.