Show Tv'de ekrana gelen yeni dizi Üç Kuruş dizisindeki Konyalı kimdir? Üç Kuruş Konyalı gerçek adı ne? Alişan Uğur kimdir? Alişan Uğur nereli? Alişan Uğur kaç yaşında? Alişan Uğur ne mezunu? Alişan Uğur hangi dizilerde oynadı? Alişan Uğur dizileri? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kimdir? Alişan Uğur babası kim?

Show Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Üç Kuruş ilk bölümü ile ekrana geldi. Üç Kuruş dizisi oyuncuları daha ilk bölümden merak edildi.

Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade ve Ekin Koç'un yer aldığı Üç Kuruş dizisinde Konyalı kimdir? Üç Kuruş dizisinde Konyalı'yı kim oynuyor? Üç Kuruş Konyalı gerçek adı ne?

Üç Kuruş dizisinde Konyalı'yı Alişan Uğur canlandırmaktadır. Peki Alişan Uğur kimdir? Alişan Uğur nereli? Alişan Uğur kaç yaşında? Alişan Uğur rol aldığ diziler neler? 

ÜÇ KURUŞ KONYALI KİMDİR?

Üç Kuruş dizisinde Konyalı bilgisayar dehası ve şiddetten nefret eden bir karkaterdir. Kartal ile hapishanede tanışan Konyalı o günden sonra Kartal’ın her dediğini yapmıştır.

Alişan Uğur Kimdir?

resim-172359WD

1 Ocak 1996 yılında doğmuştur. 14 yaşında oyunculuk eğitimleri almıştır. MFÖ grubundan Özkan Uğur'un oğludur. İngiltere'de Arts Educational Schools London'da okumuştur.

İlk olarak 2019 yılında Karakomik isimli sinema filminde Rich karakterini canlandırmıştır. Kanal D'de yayınlanan Timuçin Esen, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım ve Ebru Özkan'ın başrolünde yer aldığı Hekimoğlu dizisinde Efe rolü ile konuk oyuncu olarak ekranlara gelmiştir.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor