Show tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş bomba gibi gelmeye devam ediyor. Üç Kuruş dizisinin kadrosunda bomba isim dahil oldu! Üç Kuruş Nezih kimdir?

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş ilk bölümü ile büyük beğeni topladı. Üç Kuruş dizisinin kadrosuna bomba isimler hala katılmaya devam ediyor!

Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni aldı. Dizinin kadrosu ise genişlemeye devam ediyor.

Çukur izleyicilerinin büyük merakla beklediği Üç Kuruş dizisinin kadrosu genişlemey devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü büyük beğeni almıştı. Diziye bomba isimler dahil olmaya devam ediyor. Onlardan biri de Zafer Algöz. Üç Kuruş dizisinin kadrosuna Zafer Algöz dahil oldu. 

Pazartesi akşamı Show TV'de başlayan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin kadrosuna usta oyuncu Zafer Algöz dahil oldu. Zafer Algöz dizinin yeni bölümünde Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Bahar karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Zafer Algöz dizisde Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı Bahar karakterinin babası Nezih'e hayat verecek.

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

ÜÇ KURUŞ NEZİH KİMİDİR?

Nezih dışarıdan bakıldığında adeta bir salon beyefendisidir. Ancak suç dünyasının en korkulan en acımasız isimlerinden biridir. Nezih'in bu hayatta tek önemsediği kişi ise kızı Bahar'dır.