Üç Kuruş Bahar kimdir? Kartal ile Bahar arasında neler yaşanacak? Üç Kuruş dizisine nihayet Bahar karakteri ile Nesrin Cavadzade göründü! Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade nereli? Nesrin Cavadzade sevgilisi kim? Nesrin Cavadzade kaç yaşında? Nesrin Cavadzade dizileri?

Show Tv'nin merakla beklenen Üç Kuruş dizisi meraka değdi. İlk bölümü ile beğeni alan Üç Kuruş dizisi merakla beklenen Bahar karakteri diziye dahil oldu!

Üç Kuruş dizisinin Bahar'ı göründü! Show Tv'nin Çukru izleyicilerinin merakla beklediği Üç Kuruş ikinci bölümü ile ekranlara geldi.

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'un barşrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin Bahar'ı Nesrin Cavadzade göründü. Peki Üç Kuruş Bhaar karakterinin olayı ne? Kartal ile ilişkisi ne? Bahar'ın babası kim?

ÜÇ KURUŞ BAHAR KİMDİR?

Nezih'in kızı Bahar oldukça zarif ve zeki bir kadındır. Kartal ile yolu kesişen Bahar'ın dünyası değişmek üzeredir.

Nesrin Cavadzade kimdir?

30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan Bakü’de doğmuştur. Şahika Tekand Studio Oyuncularında 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. Rusça, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Yasak Elma dizisinde canlandırıdğı Şahika karakteri ile adeta parlamıştır.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Yersiz Yurtsuz  

Bir Ticaret Masalı   

Dilber'in Sekiz Günü   

Gitmek: Benim Marlon ve Brandom   

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Acı   

Samanyolu   

Güzel Günler Göreceğiz    Anna   

Al Yazmalım   

Yangın Var   

Ağır Roman Yeni Dünya   

Görüş Günü Kadınları   

Derin Nefes Al   

Küçük Ağa   

Kuzu   

Annemin Şarkısı   

Son Mektup    

Kış Güneşi    

Bizim Hikaye    

El desentierro 

Yasak Elma    

Aşk Tesadüfleri Sever 2    

Bir Başkadır    

Üç Kuruş