Kanal D’nin sevilip beğenilen dizisi Üç Kız kardeş sezon finaline damgasını vurdu.

Beğenilen ve en çok izlenen dizilerden olan Üç Kız Kardeş, Salı akşamını sabırsızlıkla bekleyenlerin  15. bölüm sahneleriyle izleyenlerin adeta nefesini kesti. Aşk, sevgi, aile bağını anlatan dizi  hikâyesiyle büyük beğeniler topladı. Dizide yeni gelişmeler, sezon finalini bekleyen  izleyenlerinde heyecanlanmasına sebep oldu. Yaşanan gelişmeleri sonrasını merak içinde izlendi. Dizinin reytingleri Kanal D’ nin yüzünü güldürmeye yeterli geldi.

İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş isimli kitabından uyarlanarak hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisi, başarılı oyuncularıyla da çok beğenildi. Gerek Sosyal medyada gerekse normal hayatta en çok konuşulan dizi olarak,  genç oyuncuları Berker Güven, ( Soner) Özgü Kaya (Türkan)  olarak da  çok sevildi ve de  aşk hikâyeleri seyircilerin merakla bekledikleri muhteşem ikili oldu.

Üç Kız Kardeş Sezon Finali

Üç Kız Kardeş dizisinin 15. bölümü ve  sonrası da  ABC1, AB ve total kategorisinde   başarı kazandılar, izleyicilerini fazlasıyla mutlu etti. Üç Kız Kardeş dizisi, ikinci sezonu  yüksek puanlarla hak ederek bekleniyor. 

Sezonun ortasında  hayatımıza  girmesine rağmen Salı akşamları sabırsızlıkla beklendi. Sevilen dizilerden Destan dizisi de dahil bir çok diziyi tahtından indirerek haftalarca birinciliği kimseye kaptırmadı.

Yapımını Süreç Film aldığı, yapımcılığını da Ali Gündoğdu, İnci Gündoğdu’nun aldığı. Üç Kız Kardeş sevilen dizisi, yayınlandığı andan itibaren her bölümü sosyal medyanda  gündem oldu. Son bölümde Türkan ve de  Derya iki kardeşin  yakınlaşması izleyicileri ilgiyle ve merak içinde izlediği anlardı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Üç Kız kardeş Dizisinin 15 ve son yayınlanan  bölümünde  bunlar yaşandı; Somer aşkı  Türkan’ı tekrar hayata döndürmek için uğraştı ve başardı. Nezahet Türkan’ın intiharını sadece kendine saklaması tam bir halalık yapmasıdır.

Fatih'in Rüçhan’ı kullanarak aldığı güç Kalender Ailesi’nde büyük sıkıntı yaratır. Sadığı vede  Nesrin’i tehdit ederek  Fatih'in  Nezahet’in nefretini kazanmasına sebep olsada  evi satışa çıkarmaktan vazgeçmeyecek.

Ayrıca Fatih, Nesrin ve Sadık  araların de  evlatlık konusunu konuşurlar. Dönüş’ünde maalesef bu konuşmayı duyması, Nesrin’in panik yaşamasına neden oldu. Nesrin'inde Dönüş’e yalvarması kendisinden vazgeçmemesi  için ağlar. Türkan' nın  zor zamanlarının sonrasında  barışmak ve eskisi gibi olabilmek için ailesin  yanına yani baba evine  giderler. Somer' de  Türkan’ın  bundan sonrasında mutlu olacağına Türkan’ ı üzmeyeceğine söz verip Kalender Ailesi’nin de yüzünü güldürmeyi başarır.

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Türkan için kurulan tuzakta Mine'nin parmağı olduğunu öğrendikten sonra Nihat' da bu olayı Mine’nin aleyhine kullanır. Mine'yse  bu konuda kapana  sıkışınca Nihat’ın elinden  kurtulmayı ve  Rüçhan hanımdan  destek  ister. Rüçhan'sa Türkan ve Ferit’in  haberlerini Mine’nin planlayıp tezgâh kurduğunu öğrenince Mine’nin üstüne yürür. Tartışma sırasındaysa Mine'nin ciddi şekilde kaza geçirmesine sebep olur.

Ailenin önemini ve de kardeşlik bağını anlatan, samimiyet ve de sıcaklık Kalender ailesi  izleyicilerin büyük beğenilerini kazandı “Üç Kız Kardeş” yepyeni bölümü ile ile her salı Kanal D de sizlerle. Dizi 1990'larda yaşanmış hikâyeyi tıpkı o zamanmış gibi yaşatıyor olması da ayrıca izleyicileri fazlasıyla etkilemiş oldu
Kanal D’nin sezona  damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, Salı akşamı izleyicileri ekrana kilitleyen 15. bölümüyle adeta kasıp kavuran  Dram dolu hikâyesi  büyük alkışlar toplayarak dizide gelişmeler yaşanırken izleyenlerinde heyecanlanmasına sebep oldu. Yaşanan gelişmeler de ve sonrası merak içinde beklenecek. Üç kız kardeş dizisinin başarılı oyuncuları Özgü Kaya, Berker Güven büyük  puanlar toplayarak oyunculukta başarıya gidiyorlar.