Üç Kızkardeş dizisi bu sezonun en başarılı dizilerinden biriydi.  

Sezona geç başlayan ancak güçlü hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken dizi Salı akşamları Kanal D'de ekrana geliyor.  Özgü Kaya oynadığı Türkan rolüyle adeta hikayenin sürükleyici unsuru haline geldi.  Berker Güven'in canlandırdığı Somer ve Türkan'ın güçlü uyumu dizinin diğer oyuncularını arka plana itti.

Özellikle Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinde çok daha fazla öne çıkması beklenen isimdi.  Hatta dizinin ilk fragmanlarını hatırlayanlar Türkan'ın trajik hikayesini Dön karakterinin gözünden görmeyi beklerken, Almila Ada hayranları da onun güzel bir çıkış yapacağı için çok mutluydu.
Oyuncu geri dönüş yapıyor ve beklendiği gibi iyi bir çıkış yaptı.  Ancak hikayede Türkan karakterinin bu kadar baskın olması, dönüş karakterini biraz arka plana itti.

61f1c793c8c3730168cab1f2

Almila Ada'nın Üç Kızkardeş dizisine verilen yeni rolü, daha çok konuşulmasını sağlayacak.
Dizinin yaz tatilinde genç oyuncu Barış Akarsu, 2007 yılında hayata gözlerini yuman müzisyen sevgilisi Merhaba filminde rol alacak.  Geri dönüş karakterinde arka planda kalırken, Almila Ada'nın bu yaz Zeynep rolüyle dalga yaratmaya hazır olduğu açık.

Üç kız kardeş dizisinin ilk sezonu sona ererken, dizinin hayranları ikinci sezon için yaz tatilini beklemek zorunda kalacak.  İclal Aydın'ın hikayesini yazdığı aynı isimli dizide başrol oynaması da önemli bir fırsattı.  İclal Aydın'ın katkıları da senaristlerin hikayesine yön vermesi açısından önemliydi.
Üç kız kardeş, ikinci sezonunda da Kanal D'nin en etkili dizilerinden biri olmaya devam edecek.

Almila Ada Kimdir?

Almila Ada, 4 Ağustos 1994 yılında İstanbul'da doğdu.  Babası gazeteci, annesi moda tasarımcısı ve öğretmendir.  Küçük yaşta bale ile ilgilendi ve bale eğitimi aldı.  Annesinin işi nedeniyle bir süre Rusya'da yaşadı.  Okul yıllarında Uluslararası Varna Bale Yarışması ve Çalıştayı ile Uluslararası Prag Bale Masterclass'a katılan Almila Ada, bir süre İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale ve piyano dersleri aldı.  Daha sonra tam zamanlı bale eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde tamamlayarak Londra'ya bale ve sahne sanatları eğitimi almaya gitti.

2021 yılında Menajerimi Ara dizisinde Merve karakterine hayat veriyor.  Burada bir kast yönetmeni tarafından teşvik edildi ve oyunculuğa başladı.  Avengers: Age of Ultron'da Scarlett Johansson'ı bir çocuk olarak canlandırması için bir balerin seçmelerine katıldı ve kazandı.  Bu rolden sonra oyunculuğa ilgisi arttı.  Aşil tendonu ve kemik sorunları nedeniyle İstanbul'a fizik tedavi görmeye geldi.  Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde bir sezon oynadı.  Ardından diksiyon dersleri almaya başladı.

0x0-uc-kiz-kardes-dizisi-ne-zaman-basliyor-uc-kiz-kardes-dizisi-saat-kacta-uc-kiz-kardes-1-bolum-fragman-izle-uc-k-1644907822817

Daha sonra kısa bir süre Kırgın Çiçek dizisinde rol almıştır.  2017 yılında Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu'nun kızı olarak ilk başrolünü oynamıştır.  2020 yılında Perihan Savaş ve Yağmur Ün'le birlikte rol aldığı Parlayan İncinin Tuhaf Hikayesi adlı kısa filmi ABD'de düzenlenen Queen Palm Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Sinematografi, En İyi Kısa Film ve En İyi Müzik kategorilerinde ödüle layık görüldü. 3 farklı sektör ödülü kazandı.

Hollister, IQ, Vogue, InStyle gibi dergilere de modellik yapan Almila Ada, 2018 yılında Pointe Studio adında bir Pilates merkezi kurdu.  Oyunculuğun yanı sıra burada bale spor eğitmenliği yapmaktadır.

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

 Özgü Kaya kimdir?

İlk olarak Adı Efsane dizisiyle kamera karşısına geçen Özgü Kaya, çeşitli yapımlarda yer almaya devam ediyor.  Özgü Kaya kimdir sorusunun cevabı merak edilen konulardan biridir.  Özgü Kaya kaç yaşında, nereli?  Özgü Kaya hangi dizi ve filmlerde rol almıştır?

Özgü Kaya kimdir? sorusunun cevabı merak edilen konulardan biridir.  1996 doğumlu Özgü Kaya'nın yapımları ve hayatı inceleniyor.  

Özgü Kaya, 17 Haziran 1996'da İstanbul'da doğdu.  Aslen Uşak Eşmelidir.  Eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda devam etmektedir.  İlk olarak 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane dizisinde canlandırdığı Sibel Yılmaz karakteriyle kamera karşısına geçen Özgü Kaya, şimdi de ATV ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterine hayat veriyor.  Özgü Kaya 1,68 metre boyunda, 53 kilo ağırlığında ve ikizidir.