Süper Star Ajda Pekkan yeni albümü için Nihat Odabaşı ile harikalara imza attı. Ajda Pekkan klip detayları neler? Nihat Odabaşı son çalışması ne? Bi Tık Klibi Detayları Neler?

Ajda Pekkan, Ajda albümü için çok fazla emek veriyor durumda. Ajda albümünün çıkış parçası olan Bi Tık’a Nihat Odabaşı eşliğinde çekmiş olduğu klip çok konuşulacağa benziyor.

Çekimleri iki gün süren klip adeta kısa bir zaman yolculuğu filmi. Nihat Odabaşı yönetmenliğinde çekilen klip aynı zamanda Türkiye’nin ilk virtual klibi de olmuş durumda.

Klip konusu gereği bir zaman yolculuğuna çıkan Ajda Pekkan, paralel zamanlarda dolaşıyor. Bi Tık’ın tüm hayatlarda birbirine aşık ama birbirlerine hep bir tık geç yada erken kalan iki aşığın anlatıldığı klibinde Ajda Pekkan ilk çağlara da gidiyor, uzaya da çıkıyor. Buzlar Kraliçesi de oluyor, ateş ile de oynuyor.

ajda_pekkanin_yeni_album_pozlari_nefes_kesti_h18380_32e09

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

İki gün çekimleri süren klip boyunca farklı zamanlarda, farklı mekanlarda, farklı kimliklerde olan Ajda Pekkan izleyicilere bir görsel şölen vadediyor. Resmi kayıtlara göre 12 Şubat 1946 doğumlu olan Ajda Pekkan’a bu enerjisi karşısında şapka çıkartmamak elde değil.

1970’lerden beri gündemde ve sahnelerde olan sanatçı bilindiği üzere güçlü bir kadın figürü çizdiği şarkıları ile hep var oldu ve umuyoruz ki de hep var olur. Nihat Odabaşı imzalı Ajda Pekkan’ın Bi Tık klibini bizler de merakla bekliyoruz.