Netflix'in son zamanlarda Türk dizisi Kuş Uçuşu Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü.

Çok farklı hikâyesi ile herkesin dikkatini çekmiş olan dizi başrolde Birce Akalay ve Miray Taner'in performansları ile büyük beğeni topladı. Çok güzel bir performans sergilemiş olayım Miray daner'in canlandırmış olduğu Aslı karakteri izleyicilerini adeta çileden çıkardı. 
Meriç Acemi'nin senaryosunu yazmış olduğu ve 8 bölümden gerçekleşen Kuş Uçuşu dizisi hikâyesi ve oyunculuğu ile herkesi etkisi altına aldı. Genellikle Aşk hikâyelerini beyaz perdeye taşımış olan Türk dizileri dünyasında Kuş Uçuşu çok farklı bir yapım oldu. Ay yapımın yönettiği dizide mesleğinin zirvesine ulaşmış olan bir gazeteci kısa süre içinde büyük bir üne kavuşmayı hayal eden genç bir kızın zorlu mücadelesini konu ediyor.

Miray Daner'in ve Birce Akalay'ın Üstün Oyunculuğuna Beğeni Mesajları Geldi

herkesi-etkisi-altina-alan-kus-ucusu-nun-yukselisi-suruyor

Dizide yer alan iki oyuncu Birce Akalay ve Miray Daner'in sergilemiş olduğu performansları herkesi çok derin etkiledi. Tecrübeli ve ünlü bir gazeteci olan Laleyi Birce Akalay Hayat verirken Miray Daner Lale'ye hayran olan fakat onu yok etmeyi ve yakında onun bulunmuş olduğu konumu Almayı hayal eden hırslı ve kötü niyetli bir genç kız olan Aslı'ya hayat veriyor. Aslı karakteri dizide sosyal medyada görmüş oldukları şatafatlı ve zengin yaşama kavuşmanın hayalini kurmuş olan ve bu hayalini bir an evvel gerçekleştirmek isteyen yeni nesli temsilen oynuyor. 

Fakat Aslı sınır tanımayan ve amacına ulaşmak için her çeşit kötülüğü yapabilecek bir karaktere sahiptir. En üstte isim büyük bir ünlü fakat iyi bir gözü olan yeni bir stajyer yaşama girer ve yaşamı dramatik bir şekilde değişmiş olur. Pek çok hile ile kanalda çırak olmayı başarmış olan Aslı hedefine Lale Kıran karakterini koyar. Tanımış olduğu herkesin sosyal medya profilini araştırarak kullanan Aslı sosyal medya hesaplarından Lale'nin hakkında karalama kampanyaları gerçekleştirerek gizli amacını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Netflix'te Ekranlara Gelen Kuş Uçuşu Kadrosunda Hangi İsimler Bulunuyor

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

s-bc5d4c717c7a14cdf1d86552016237f1e0981967-1280x720

Kuş Uçuşu dizisinin kadrosunda çok ünlü isimlerin yer aldığı fakat genç isimlerin de bulunduğu bir kadro bulunuyor. Kuş Uçuşu dizisinin kadrosunda r alan isimler Birce Akalay İrem Sak Miray Daner İbrahim Çelikkol bay Kaya Burak Yamantürk yer alıyor. Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi kaç bölüm olduğu kısmına gelince ilk sezon yani şu anda Netflix'te Mevcut durumda. İlk sezonda toplam olarak 8 bölüm bulunuyor. 40 ile 50 dakikalık bölümler hızlı ve pratik bir şekilde devam ediyor. Bu serinin devam edip etmeyeceği Şu an için kesin olarak belli değil.

Kuş Uçuşu Dizisinde Oynayan Miray Daner Kimdir?

Miray Daner 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında oyunculuk yaşamına başlayan Miray Caner Papatyam adlı dizinin 121 bölüm Metin Akpınar'ın torunu Goncaya Hayat verdi. Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen'in çocukluk dönemini anlattı. İlk defa başrol oyunculuğunu Disney Channel Türkiye dizisi Zil Çaldığında oynadı. Miray Daner Medcezir dizisinde Beren Beylice karakterine hayat vermiş ve Vatanım Sensin dizisinde ise Hilal karakterini canlandırmıştır. Miray Daner'in boyu 1,64 metre kilosu ise 55 ve oğlak burcu olan oyuncu aynı zamanda Aras Bulut İynemli ve Oruç İynemli'nin kuzenleridir.

Başarılı oyuncu Lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar lisesinde tamamlarken  İstanbul Üniversitesi tiyatro eleştirmenliği ve dramatoloji bölümündeki eğitimini bitirdi. Haliç Üniversitesi'nde konservatuar tiyatro bölümünden mezun olmuştur.