Gösterime girdiği günden itibaren yoğun bir ilgi ile takip edilen dizi finalinden sonra da başarılarına devam ediyor. Sen Çal Kapımı kaç ülkede gösterimde? Sen Çal Kapımı hakkında bilinmeyenler neler?

FOX TV ekranların unutulmaz dizisi, final yapıp gelen taleplerle tekrar başlatılan, ekranlarda son bölümüne kadar büyük bir hayran kitlesi tarafından merakla izlenen dizisi Sen Çal Kapımı son olarak ABD’li izleyiciler ile buluşacak.

Geçtiğimiz günlerde zaten 85 ülkeye satıldığı haberleri ile gündeme gelen dizi bilindiği üzere bir gün içerisinde 9 milyona yakın tweet atılan dizi olarak Game of Thrones’un 7.8 milyonluk dünya tweet rekorunu da kırmıştı

İki ay önce ekranlara veda eden Ayşe Üner Kutlu’nun hikayesine sahip olduğu dizi Sen Çal Kapımı başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in içinde çok önemli bir proje olup ikilinin ismini tüm dünyaya duyurdu.

5f131aebadcdeb1a14cef28c

Türk Televizyon tarihine geçen dizi son olarak Şili, Kosta Rika, Honduras, El Salvador, Peru ve Porto Riko ve ABD’ye satıldı.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

MF Yapım ve Asena Bülbüloğlu yapımcılığında gerçekleşen dizinin senaristleri Ayşe Üner Kutlu, Deniz Gürlek, Melek Seven olurken, yönetmenliğini ise Altan Dönmez yapmıştı.

Sette başlayan aşkları gerçeğe dönüşen Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde olduğu dizi oyuncu ekibinde ise kendilerine Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Sinan Albayrak, Sinan Helvacı, Sina Özer gibi değerli isimler eşlik etmişlerdi.