NTC Medya’nın yapımında izleyici ile buluşacak olan Tozlu Yaka dizisi heyecanla planlanıyor. Sabırsızlıkla beklenen Tozlu Yaka dizisinin konusu izleyiciler tarafından da merak ediliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda hangi oyuncuların yer aldığı, nerede ve ne zaman yayınlanacağı da dizi severler tarafından araştırılıyor. İşte merak edilenler…

2022 yaz dizileri arasında yer almaya hazırlanan Tozlu Yaka dizisi hem konusu bakımından hem de oyuncu kadrosu açısından gündeme geldi. Dizi şimdiden en iyi yaz dizileri arasında yer almaya aday olduğu görünüyor. Dizi severler Tozlu Yaka dizisinin konusunu, oyuncu kadrosunu, dizinin nerede ve ne zaman yayınlanacağını merak ediyor.

4_1280x720-117

Tozlu Yaka Dizisi Konusu Ne?

NTC Medya’nın yapımında olan Tozlu Yaka dizisinin bütün hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu Tozlu Yaka dizisinin konusu dizi severler tarafından merak ediliyor. Merakla beklenene Tozlu Yaka dizisi sosyal medyada en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu Tozlu Yaka dizisi sosyal medyada bulunan iddialara göre yaz dizilerinin ana temasına benzeyeceği ve sadece onlardan ayrılabileceği noktalara sahip olacak olan bir dizi olmaya aday görünüyor. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça merak ediliyor.

33333

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

Tozlu Yaka Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kim Var, Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Merakla beklenen Tozlu Yaka dizisi FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacağı günü bekliyor. Bir zamanlar dizileri ile kanalların önüne geçmeyi başaran FOX TV son birkaç yıldır dizi hezimeti yaşıyor. Bilhassa son sezonda hepsi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı diziler final yaptı. Yeni sezonun çıkış yapan tek başarılı dizisi Mahkum oldu. FOX TV’nin önümüzdeki sezon için çok sıkı çalıştığı iddia edildi. Şimdiden altı yeni dizinin hazırlıklarına başlandığı söylendi.

Sezonun başından bu yana toplam 12 dizi ekrana getiren FOX TV’de reytingler yüzünden çoğu final yaptı. Kanlada Uzak Şehrin Masalı, Elbet Bir Gün, Son Yaz, Misafir, Yalancılar ve Mumları, Elkızı, Kanunsuz Topraklar, Son Nefesime Kadar isimli dizileri kısa sürede final yaptı. Aşk Mantık İntikam başarılı bir süreç geçirdi ancak konunun sonuna gelindiği için final yaptı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi de başlangıçta iyi bir çıkış yapmasına rağmen son zamanlara düşüş yaşandı. Yurtdışındaki ilgiden dolayı dizi sürüyor.

FOX TV ekranlarının yüzünü Yasak Elma ve Mahkum dizileri güldürüyor. Kanala İyilik, Kusursuz Kiracı, Gizli Kalsın, Gülümse Kaderine, Senden Daha Güzel ve Tozlu Yaka ile altı yeni dizi geliyor. önümüzdeki günlerde isminin daha fazlaca duyulması beklenen Tozlu Yaka dizisinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Dizinin başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Burak Dakak gibi genç oyuncuların yer alacağı söylendi. İkilinin performansı da oldukça merak ediliyor.