Müjde! Başarılı aktör Tom Hardy dünyaca ünlü Peaky Blinders dizisinin 6. sezonunda Alfie Solomons olarak geri dönüyor. Peaky Blinders yeni sezon ne zaman başlıyor?

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Müjdeli haber doğrulandı! Usta aktör Tom Hardy sevilen diziye geri dönüyor!

Hem oyunculuğu hem karakteri ile kendisine hayran bırakan Tom Hardy efsanesi Peaky Blinders 6. sezonda geri dönüyor! Haberin doğruluğu kesinleşti ve açıklama yapıldı!

Peki Peaky Blinders yeni sezon ne zaman başlıyor? Peaky Blinders 6. sezon ne zaman başlayacak? 

Yakışıklı, karizmatik, duyarlı, başarılı, hayvansever, en yakın dostlarımız köpekleri çok seven ve kurtarmak için çalışmalar yapan kendisine her yönüyle hayran bırakan İngiliz yıldız Tom Hardy, Peaky Blinders dizisi yeni sezonunda! 

Tom Hardy'nin Peaky Blinders 6. sezonunda Alfie Solomons olarak geri döneceği doğrulandı.

Cillian Murphy'nin canlandırıdığı Thomas Shelby karkateri ile hayatımıza giren Peaky Blinder dizisi 6. sezonu bomba gibi geliyor! Tom Hardy'nin yeniden dahil olduğu Peaky Blinders dizisi yeni sezon heyecanı arttırdı.

Peki Peaky Blinders 6. sezon ne zaman yayınlanacak? Bu sorunun kesin bir açıklaması yapılmasa da planlanan tarihi 2022'nin başları olarak biliniyor.