Teşkilat Mete Başkan diziden çıktı mı? Mesut Akusta diziden ayrıldı mı? Teşkilat dizisin yeni oyuncular ve ayrılan oyuncular kimler?

TRT'nin geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran diziis Teşkilat yeni sezon fragmanında ayrılan isimler göze çarptı! Teşkilat Mete Başkan Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

Çağlar Ertuğrul, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu, Deniz Baysal gibi isimlerin yer aldığı TRT'nin reyting rekortmeni MİT dizisi teşkilat yeni sezonunda yeni oyuncularla devam edecek.

Teşkilat yeni sezon fragmanında Mesut Akusta'nın canlandırıdğı Mete Başkan karakteri görünmeyince dizinin hayranları neye uğradığını şaşırdı.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Teşkilatn Mete Başkan Mesut Akusta diziden ayrıldı mı?

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlınna sonucu yoğun bakıma kaldırılan oyuncu son olarak iyi haverlerle hayat dönmüştü. Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir yaptığı açıklamada Mesut Akusta diziye geri dönecek mi sorularına ''Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci, enfeksiyon, solunum, tansiyon, tekrar kanama riski derken tüm engelleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra" diye açıklama yapmıştı.

Ancak dizinin yeni bölüm fragmanında Halit Başkan görülünce Mete Başkan diziden ayrıldı mı sorusu gündeme geldi.

Mesut Akusta hastane odasından senaryo okudğu görüntüleri paylaşarak dizinin hayranlarını rahatlatmış ve diziye kısa bir aradan sonra geri dönceğini müjdelemişti.