Dizinin 15. yeni bölümü 26 Eylül Pazar günü  saat 20.00’da TRT1 ekranında izleyiciler ile buluştu. Yeni sezonda tam 11 yeni karakter, yeni sezonda yerini alacak. 

Yeni sezonda, Hakan Boyav, Gürkan Uygun ile Turgut Tunçlap de bu 11 yeni isim yeni sezonda yerini alacak.  Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler’in  Teşkilat’ın yeni sezonunda etkisini daha da arttırdığına şahit olacağız. Diziye en büyük eleştiri ise bölümlerin özensiz çekilmesi ve hikaye kurgusuydu, ikinci sezon  için bu sıkıntıların çözüldüğünü ve yeni sezonun ilk bölümü,15. bölümde bu sorunların çözüldüğü düşünülüyor. Dizideki büyük değişim, izleyicilerin diziyi izlerken daha sürükleyici ve daha izlenebilir olmasını sağlayacaktır. Teşkilat dizisinin ikinci sezonuna ilişkin merak edilen detaylar haberimizde.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

‘Teşkilat’,  kadrosuna katılan sürpriz oyuncular ve sezona damgasını vuracak karakterlerin yanı sıra; yenilenen mekanları, gündem belirleyecek alışılmadık senaryosu, aksiyon sahneleri ve muhteşem prodüksiyonu ile yeniden zirveye tırmanması bekleniliyor.

Teşkilat’ın yeni sezon ilk bölümünde neler olacak? İşte detaylar:  MİT binasına uçak ile yapılması planlanan saldırıyı engellemiş olan Serdar, o günden sonra bir anda kaybolmuştur. Aradan geçen süre boyunca Serdar’ı arayan takım nihayet, Serdar’ın izine Polonya’da rastlayıp harekete geçer. Zor durumda olan Serdar’ın yardımına biri koşar, Serdar’ın herkesi derinden etkileyecek büyük bir problemi vardır. Diğer taraftan ekibin tanışması gereken yeni biri vardır: Halit Başkan

Şirket, Fadi’nin ölümünün arkasından Türkiye’nin arasında bulunmuş olduğu 6. Bölge’ye yeni bir isim seçer. Bu şahıs Halit Başkan’ın da yakından tanımış olduğu aralarında geçmiş bir husumet bulunan Yıldırım’dır. Yıldırım, son yıllarda sondaj faaliyetlerine büyük hız veren Türk devletine dünya  önünde bir ders vermektir.