Tebessüm filmi konusu ne? Tebessüm filmi oyuncu kadrosu? Tebessüm filmi ne zaman vizyona giriyor? Tebessüm filmi senaristi kim? Tebessüm filmi yönetmeni kim?

Merakla beklenen Tebessüm filminin çekimleri tamamlandı! 

Ekin Koçun Başrolünü Üstlendiği Ödüllü Olan Film Okul Tıraşı Vizyonda Ekin Koçun Başrolünü Üstlendiği Ödüllü Olan Film Okul Tıraşı Vizyonda

Güldür Güldür Show'un başarılı ismi Onur Buldu'nun yer aldığı Tebessüm adlı filmin çekimleri tamamlandı. Tebessüm filmi şimdi festivallerde yer almak ve vizyona çıkmak için gün sayıyor. Filmin uluslararası ve ulusal festivallerden sonra vizyona gireceği öğrenildi.

Yapımcılığını Avcı Film ve Su Yapım'ın üstlendiği Tebessüm filminin çekimleri tamamlandı. Senaryosunu Sezgin Cengiz'in yazdığı, yönetmenliğini Sezgin Cengiz ve Şiyar Gedik'in yaptığı Tebessüm filminin şimdi vizyon tarihi bekleniyor.

Tebessüm filminin konusu ne? Tebessüm filmi oyuncuları kim?

BKM kadrosunun ve Güldür Güldür Show'un sevilen ismi Onur Buldu'nun yer aldığı Tebessüm filminde Buldu bu sefer seyircisi ağlatacak.

TEBESSÜM FİLMİ KONUSU NE?

3204478_ee83176596305eadcc76cfbeca1453c3

Bir kara komedi olan Tebessüm filminin konusu şu şekilde;

35 yaşlarında Mustafa bir devlet kurumunun arşiv bölümünde çalışıyordur. Mustafa çevresi tarafından asık suratlılığı ve asosyal kişiliği ile tanınmaktadır. Filmde ise bu asosyal bir kişilğe sahip olan Mustafa'nın bir gecede absürd bir şekilde değişen hikayesini izliyoruz. Mustafa aranan bir katile benzediği için sık sık polis kontrolüne takılır. Mustafa'nın bu asık suratlı imajını değiştirmek için işe girişen yakın arkadaş Zeki'nin planı ise planlandığı gibi gitmez.

3204478_637251efb08814dc30e862cd580bd723

Mustafa tüm bunların üzerine birde babasının Denizli'de hastaneye kaldırılıp bacağının kesildiğini öğrenir. Kesik bacağı gömmekle vazifelendirilen Mustafa ve kendisinin tam zıttı olan amcasının oğlu Mehmet, kendilerini bir dizi absürtlüklerin içinde bulur.

TEBESSÜM OYUNCU KADROSU

Tebessüm filminin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Seda Türkmen, Adem Tosun, Güvenç Selekman, Özlem Gök ve Emir Çubukçu gibi isimler yer alıyor.