Megastar Tarkan'ın yer aldığı online alışveriş devi Trendyol'un yeni reklamı yayınlandı!

Türkiye'nin megastarı Tarkan yıllar sonra piste döndü! Evlenip baba olduktan sonra uzun zamandır kendini geri plana atan Tarkan nihayet adından söz ettirdi!

Herkesin özlediği, yeni albüm beklediği Tarkan yeni albüm öncesi uzun zamandır yer almadığı bir reklam projesiyle dönüş yaptı. Tarkan online moda markası Trendyol'un reklam filminde yer aldı Ve merakla beklenen reklam nihayet yayınlandı.

49 yaşındaki Tarkan'ın reklam filmi televizyonlarda görücüye çıktı. Tarkan'ın reklamda kısa bir süre göründüğü reklam filmi sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Tarkan'lı reklam filminde Trendyol kargosunu getiren bir kurye Tarkan'ın şarkılarını söyleyerek dağıtıma başlar. Tarkan'ın Gül Döktüm Yollarına şarkısını söyleyerek bir rezidansa giren kurye çaldığı kapının arkasından Tarkan'ın çıkmasıyla şoka uğrar. O sırad Tarkan'dan kuryenin kaldığı yerden şarkıyı tamamlayarak kargoyu alır.

Tarkan'ın reklam filminden şanına yakışır bir ücret aldığı söyleniyor. Uzun zaman sonra Tarkan'ın adından söz ettirmesi hayranları sevindirirken şimdi de megastardan bir albüm bekleniyor.