Ünlü mega star Tarkan yeni iş birliğini duyurdu. Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi Trendyol mega star şarkıcı Tarkan ile anlaştı. Tarkan, Trendyol ile çalışmaya başlayacak!

Yeni şarkı çıkarması beklenen Tarkan'dan ters köşe bir hareket geldi. Pandemiden dolayı ailesiyle Almanya'da yaşayan ünlü mega star Tarkan, Türkiye'nin online alışveriş devi Trendyol ile anlaşma yaptı. Trendyol ile çalışmaya başlayacak olan Tarkan, hem takipçilerini hem de Trendyol kullanıcılarını sevindirdi. Tarkan'ı artık Trendyol sayesinde daha sık sık göreceğiz!

kako-sXzzzFz123ObzRax

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Tarkan Trendyol ile İş Birliği Yaptı!

Ünlü mega star Tarkan hem şarkıları hem kişiliği hem de komik paylaşımları ile takipçilerini sık sık sevindirmeyi başarıyor. 49 yaşındaki başarılı şarkıcı Tarkan, hayranlarını ve sevenlerini heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. Tarkan'ın son açıklaması ile ünlü mega starın Trendyol ile çalışmaya başlayacağı da öğrenildi. Tarkan ile Trendyol iş birliğini duyanlar komik yorumlarda bulunmaya başladı.

Tarkan ile Trendyol'un çalışacağı duyurulduktan sonra çeşitli yorumlar geldi. "Sepette Tarkan mı hediye? Kasım ayı indirim günlerinde Tarkan mı hediye edeceksiniz?" gibi espirili yorumlar geldi. Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Türkiye'nin en büyük ve en başarılı internet satış sitelerinden olan Trendyol için kamera karşısına geçmesi için gün sayılıyor. Yakışıklılığı ve güzel sesi ile Tarkan, Trendyol'u daha geniş kitlelere kendi tarzıyla tanıtmaya hazırlanıyor.

Eşi ve kızıyla pandemi nedeniyle yurt dışında olan ve uzun bir süredir konser, albüm veya şarkı çalışması ile gündeme gelmeyen Tarkan'dan ilk başlama hamlesi geldi. Tarkan'ın Trendyol iş birliğinden sonra yeni şarkı ve albüm çalışmalarına da başlayacağı söyleniyor. Tarkan'ı yeniden sahnede görmek isteyen dinleyiciler, Tarkan'ın ne zaman konserlere başlayacağını da merak ediyor.

kako-fpHYJNhcWcZWkO8q

Tarkan ile Trendyol Birlikte Çalışacak!

Tarkan, Trendyol ile anlaşma yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü mega star Tarkan, Twitter hesabından Trendyol ile çalışmaya başladığını ve yeni reklam yüzü olduğunu kendine has şakaları ve espirili sözleriyle şu şekilde duyurdu: "Trendyol yakından takip ettiğim ve sevdiğim bir marka. Aynı zamanda Türkiye’nin en sevilen ve kendi sektörünün en başarılı markası. Bu topraklardan doğan ve kısa sürede yurtdışına uzanan heyecan verici bir başarı öyküsü var. Büyürken ülkesine de faydalı olmaya çalışan, sosyal duyarlılıkları yüksek bir marka olmasını da ayrıca önemsiyor ve takdir ediyorum. Kadınların toplumdaki yerinin güçlendirilmesinden sanata, ülkemizde her alanda pozitif bir etki yaratıyor. Yolumuz bu noktalarda kesiştiği için heyecanlıyım çünkü biliyorum bu işbirliğiyle tüm Türkiye’nin kalbine dokunacağız." açıklamasını yaptı.