Ekranı son yıllarsa saran tarihi dizilerde kan, ölüm izlemekten sıkılanlar için en azından bir yönden alkışlanacak bir dizi geliyor! Destan dizisi tarihi kahramanlık dizilerinde erkeklerin egemenliğini yıkmaya geliyor! Sonunda ikinci planda kalmayan kadın kahraman Destan'ı izleyeceğiz! Yerli Zeyna!

Son dönemde Türk televizyon izleyicisi tarihi osmanlı dizilerine merak sarmış ve reytinglerde ne olursa ollsun tema tarihi bir diziyse zirvede yer almayı başarmıştı. 

Tarihi dizilere bir yenisi daha ekleniyor ancak bu sefer çok önemli radikal bir farklılık var!  Kadının fendi erkeği yenebilecek mi?

6167e887ae298b0d4c0b915c

Erkeğin gücü, geri planda kalmış kurtarılmayı bekleyen kadınlar, kılıçlar, ölümler, intikam, şiddet, milliyetçilik gazlayan, manipülatif dizilere radikal bir yapım geliyor! ATV ekranlarından izleyici ile buluşacak olan başrolunde Ebru Şahin'in yer aldığı Destan dizisi bomba gibi geliyor!

23 Kasım'da ATV ekranlarında ilk bölümü ile seyirci ile buluşacak Destan dizisi büyük merak uyandırdı. Salı akşamları TRT'de Masumlar Apartmanı FOX TV'de Evlilik Hakkında Her Şey dizilerine rakip olarak büyük bir risk alan Destan reytinglerde ne yapacak büyük merak konusu olsa da dizi tarihi kahramanlık dizilerinde kadını öne alması ile alkışı hak etti. 

Ülkemiz kadının ikinci plana itilmesi ile ilgili verilen fetvalar, kadın cinayetleri ile boğuşurken Destan dizisi tarihi bir kahramanlık dizisinde erkek algısını yıkarak bu cesur yönden bir alkışı hak etti. Ancak yayın tarihinin Salı akşamı seçilmesi pek ümit vermedi. Salı akşamı Masumlar Apartmanı tüm reytingleri toplarken 4 güçlü kadın üzerinden boşanma davalarındaki çirkin yüzü, aile ve sadakat kavramlarını ele alan yeni dizi Evlilik Hakkında Her Şey'de başarısını sürdüyordu. Destan Salı akşamı reytinglerde kendisine yer bulacak mı 23 Kasım'da göreceğiz ancak bu radikal karar bir alkışı hak ediyor.    

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!