Tarek El Moussa ve Heather Rae Young sonunda evlendi! Tarek'in eski eşi Christina Haack ne dedi?

Christina Haack ile boşandıktan sonra Christina'ya olan benzerliği ile dikkat çeken Heather Rae Young ile ilişkiye başlayan Tarek El Moussa ikinci kez evlendi!

40 yaşındaki "Flip or Flop" sunucusu 34 yaşındaki "Selling Sunset" emlakçısı ile Cumartesi gecesi Santa Barbara yakınlarındaki bir otelde evlendi.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Yeni gelin Heather Rae Young, Galia Lahav tarafından tasarlanan özel bir elbise giyerken, El Moussa ise siyah kadife bir smokin tercih etti.

Çift bir dergiye verdiği röpoprtajda "Biz en iyi arkadaşız, gerçek ruh ikizleriyiz ve aşkımız çok nadir ve çok özel. Hayatım boyunca hep hayalini kurduğum aşk bu. Bu hayatı birlikte yaşayacağımız için heyecanlıyız" diye konuştu.

Young röprotajda "Hayatımın aşkıyla evlendim. Benim tatlı adamım, benim her şeyim. Sonsuza kadar şerefe ve sonra bazıları," diyerek aşkını duyurdu. 

El Moussa Instagramda fotoğraf paylaşarak, "EVLİYİZ!!!! Adını tamamen değiştirdik" diye yazdı. 2016'dan beri birlikte olan çift üç yıl sonra evlendi!

Young'ın ilk evliliği olsa da Tarek El Moussa Rüya Gibi Evler adlı programı beraber yaptığı Christina Haack ile evlendi. El Moussa ve Christina'nın Taylor adında kızı ve Brayden adında oğlu bulunuyor.