Tamer Karadağlı ödül töreninde Nihal Yalçın ile kavgası yeni bir boyuta taşındı.

58. Altın Portakal Film Festivali'ndeki ödül konuşması gerginliği sürüyor!

Atalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşmasını kesen ve elindeki ödülü uzatan Tamer Karadağlı sanat çevrelerinde destek bulamadı ancak sosyal medyada halktan en büyük desteği alan isim oldu.

Tv8'de yayınlanan Müge ile Gülşen'in sunucusu olduğu 2. Sayfa canlı yayına katılan Tamer Karadağlı sessizligini bozdu. Gelen destek yorumlarını okuduğu görülen Tamer Karadağlı bu yorumlara göre kendini savundu. Karadağlı festivale katıldığına pişman olduğunu söyledi. 

Tamer Karadağlı konuşmasın da Nihal Yalçın'ın siyasi görüşünden hedef göstermeye çalışarak tehlikeli ve yakışmayan bir davranış sergiledi. 

Öte yandan Nihal Yalçın ise Tamer Karadağlı'nın taklidini yaptığı paylaşımlarla zaten bizim toplumumuzda pek hazedilmeyen güçlü kadın tepki veren kadın sıfatı ile sosyal medyada iyice hem kendisinden hem de aykırı kadınlardan irite duyulan yorumlara sebep oldu.

Tamer Karadağlı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Dönüp bana sus mu diyorsun? dedi. Ben de hayır ödülünüzü alın, onunla konuşun dedim. Çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. Hangi kadına ne terbiyesizlik yapmışım?

Ben bu Hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. Sonra ona sahip çıkmaya başladılar. Konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. Kendi meslektaşlarını aşağılaması hoşuma gitmedi.

Nihal Yalçın'ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. Sevdiğim bir oyuncu kendisi kadar ciddiye almadım olanları...

Kadınların konuşması bastırılıyor denildiğinde olayın içeriğine bakmaya başladım. Yalçın'ın sosyal medya paylaşımlarına bakmaya başladım. Selahattin Demirtaş'a özürlük' falan demiş.

Demirtaş, Öcalan'ın heykelini dikeceğiz dedi. Hanımefendi onu mu savunuyor? Pelvin Buldan falan da ona sahip çıkıyor. Benim duruşum belli olan bir duruş terörist örgütün tümüyle karşısındayım. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım..

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Şimdi gidip onlara sormak lazım siz PKK'nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? Abdullah Öcal'ın bebek katili, terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? Lanetliyor musunuz?

Hanımefendi HDP'yi ve Demirtaş'ı sahiplenen biriymiş. Hangi kadına ne düşmanlık yapmışım? Kadın düşmanlığı ne demek? Benim son oynadığım 'Savaşçı' dizisindeki rolüm mü onu rahatsız etti?

Bana söylenen şey bu festivalin sanatla alakasının olmadığı, sadece politik olması. Gittiğime de pişman oldum. Kimin neyi savunduğu, hangi partiye oy verdiğinin bir önemi yok. Burada sanatta bahsedildiği için ben sorgulamadan gittim."

Sosyal medya da ise az sayıda kullanıcı bu açıklamalar sonrası gelen destek yorumlarına "Tamer Karadağlı mı örnek sanatçı, otel odalarında basılan adam olunca laf edilmiyor tabi erkek ya" denilerek hayranlar arasında da yeni bir kavga başladı.