2018 yılında nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Alişan ile başarılı oyuncu Buse Varol geçtiğimiz günlerde boşanacakları haberleri ile gündemden düşmüyordu. Ünlü çift geçtiğimiz gün aralarındaki krizi çözüp barışmıştı. Ancak ünlü çift bu defa başka bir iddia ile gündeme geldi. İddiaya göre Alişan’ın annesi Suzan Tektaş gelinine hala kızgın. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Alişan ile güzel oyuncu Buse Varol 2018 yılında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Ünlü çift kısa bir süre sonra oğulları Burak’ ı  kucağına aldı. Ardında da dünyalar tatlısı kızları Eliz dünyaya geldi. Çift geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile gündeme geliyordu. Ancak aralarındaki krizi çöze çift için bambaşka bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Buse Varol’ un kaynanası Suzan Tektaş’ ın gelinini hala affetmediği yönünde. Bakalım detaylarda neler var.

2_1280x720-116

Suzan Tektaş Gelinini Affetmedi!

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Alişan ve Buse Varol çifti beş yılıdır mutlu mesut bir şekilde evliliklerini sürdürüyor. İkilinin son zamanlarda ayrılacakları yönünde bir çok haber çıksa da güzel çift aralarındaki krizi çözdü. Her evlilikte olduğu gibi Alişan ve Buse Varol arasında da küçük kriziler olabiliyor. Ünlü çiftin hayranları ayrılık haberlerine üzülüyorken çiftin el ele olan fotoğrafını gördükten sonra rahatladı.

Ünlü oyuncu Buse Varol 1 yaşına girecek kızı Eliz için lüks bir otelde parti düzenlemiş, ancak partide ne Alişan’ ın ailesi ne de Alişan’ ın kendisi olmaması dikkat çekmişti. Güzel çiftin arasında yaşanan doğum günü krizi evliliklerinde kötü günlerin yaşanmasına neden olmuştu. Öte taraftan Alişan da bir yaşına giren kızının doğum gününü aile arasında kutlaması ile kafalarda acaba boşanıyorlar mı sorularını getirmişti. Hem Alişan hem de Buse Varol sosyal medya fotoğraflarında doğum günü paylaşımları bulunurken paylaşımlarda birbirilerine yer vermemişti.

7_1280x720-21

Alişan Annesi ve Eşi Arasında Kaldı!

Alişan’ ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta aile arasında ki doğum günü kutlamasında eşi Buse Varol’ un olmaması dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu Buse Varol bu konudaki sessizliğini bozarak açıklamada bulunmuştu. Güzel oyuncu Varol, “Kızım Eliz’in doğum günü partisini Alişan düzenledi. Son ana kadar Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Merve ve çocukları gelmekten vazgeçtiler. Saygı duyuyorum. Ne Merve ne de kızlarını asla sorun yapmadım. Suzan anneyle de bir sorunumuz yok. Alişan’ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelmeyecek” ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmelerden sonra ünlü çiftin boşanacağı yönünde çıkan haberleri ikili her fırsatta yalanlamıştı. İkili en son el ele görüntülendiğin de ise aralarındaki krizi çözdükleri anlaşıldı. Zor günleri geride bırakan ünlü çiftin hayranları da bu haber ile çok sevindi. Çift her şey yolunda mesajı vererek Alişan, “Bizi bize bırakın, biz hallederiz demiştik, hallettik!” şeklinde açıklama yaparken Buse Varol sessiz kaldı.

Bütün bu yaşananlardan sonra boşanmanın eşiğinden dönen Alişan ve Buse Varol çifti hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Bahsi geçen iddiaya göre Alişan’ ın annesi Suzan Tektaş, gelini ünlü oyuncu Buse Varol’ a hala kızgın. Varol’ un kaynanası Tektaş, yaşananlar ile alakalı gelinini bir türlü affedemiyor. Yakınlarının söylentilerine rağmen gelin ve kaynana arasında buzlar hala erimemiş. Ayrıca ikilinin beraber sosyal medyada fotoğraf paylaşmaması da bu iddiaları doğrular yönde.  Ünlü şarkıcı Alişan ise annesi ve eşi arasında kalmış durumda. Alişan ikili arasındaki buzlar eritmeye çalışıyor.