En son FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar’da rol alan Esra Bilgiç’in, dizinin final yapması ile başrol kadın oyuncusu olarak Süslü Korkuluk projesi ile anlaşma sağladığı haberleri çıkmıştı. Ancak çekimleri başlayan dizide sürpriz bir ayrılık yaşandı. Bilgiç’in nedeni kadrodan çıkartıldığı da merak konusu oldu.

Geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım ile başrolü paylaştığı sevilen dizi Ramo setinde Esra Bilgiç’in daima sorun çıkarttığı ve setin iki sefer durmasına neden olduğu yazılmıştı. Daha önce de sette çıkardığı kriz ile gündeme gelen ünlü oyuncu Esra Bilgiç yine benzer bir neden ile gündeme geldi. Süslü Korkuluk dizisinde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile başrol paylaşmaya hazırlanan Esra Bilgiç cephesinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Sette çıkardığı krizden dolayı Esra Bilgiç’in oyuncu kadrosundan çıkartıldığı iddia edildi.

4_1280x720-109

Süslü Korkuluk Dizisi Setinde Esra Bilgiç Kriz Çıkarttı!

Show TV’nin en çok sevilen ve izlenen dizileri arasında yer alan ve geçtiğimiz sezon dizilerinden olan Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile başrolü paylaşan Esra Bilgiç sette yaşanan gerginlik ile gündeme gelmişti. Yine benzer bir konu ile gündeme gelen Bilgiç, bu defa Süslü Korkuluk dizi setinde kriz çıkarttığı söylendi.

29 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Bilgiç en son FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde rol almıştı. Dizi 16. Bölümde final yapınca Esra Bilgiç yeni bir anlaşma yapmıştı. Şubat 2021 tarihinde Zorlu AVM’de görüntülenen güzel oyuncu Esra Bilgiç, sürpriz teklif ile alakalı olarak “aslında sizlere detaylardan bahsetmek istedim ama henüz netleşen, kesinleşen bir durum olmadığı için konuşmam çok doğru olmaz. Umarım her şey netleşir ve tüm detayları sizinle de paylaşırız” şeklinde açıklama yapmıştı. Söz konusu proje ile ser verip sır vermemişti. Ancak projenin Süslü Korkuluk dizisi olduğu kısa süre sonra öğrenilmişti.

2_1280x720-132

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Setteki Kriz ile Esra Bilgiç Kadrodan Çıkartıldı!

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, yine benzer bir neden ile gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile yeni bir dizide başrolü paylaşacak olan Bilgiç, son anda oyuncu kadrosundan çıkartıldı. Oyuncunun neden oyuncu kadrosundan çıkartıldığı merak konusu oldu. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde kriz bitmiyor. Dahan önce Alina Boz krizi yaşanan dizide yerine yeni bir oyuncu ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak dizi henüz başlamadan yeni bir krize daha sahne oldu.

Çağatay Ulusoy’un partneri olan Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizi setinde kriz çıkardı. Sette kriz çıkaran Bilgiç kadrodan çıkartıldı ve onun olmadığı sahneler ile çekimler sürüyor. Çıkan krizin nedeni ise son anda anlaşılan şartlardan farklı istekleri ve kaprisleri ile iş başlamadan sıkıntı yaratmaya başladığı iddia edildi. 29 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Bilgiç’in menajeri yapımcıyı arayarak sete başlamadan iki defa zaman istediği ve uzun konuşmalar sonrasında yapımcının Esra Bilgiç’i kadrodan çıkartıldığı söylendi.