TV 8 ekranlarında her yıl yeni isimler ile gelen yarışma programı Survivor açlık, hız, mücadele ve hayatta kalma gibi temaları işliyor. Yeni sezonda Survivor All Star 2022 kadrosunda kimin olduğu ve ne zaman ekranlara geleceği izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Uzun zamandır TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni sezonda All Star formatında uygulanacak. Survivor All Star 2022 yarışmacıları ve yayın tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. 2022 Survivor All Star izleyicileri heyecanla yeni sezonun başlayacağı günü bekliyor. Survivor 2022 yarışmacıları hakkında Acun Ilıcalı’ dan açıklama geldi. Acun Ilıcalı yarışmanın saati ve tarihi açıkladı.

2_1280x720-9

 Survivor All Star 2022 Kadrosu Belli Oldu!

Survivor All Star 2022 sezonu için heyecan gün geçtikçe artıyor. Survivor yarışma programı geçtiğimiz yıllarda da büyük ilgi görmüş reyting rekorları kırmıştı. Bu yıl da izleyici yarışma programını sabırsızlıkla bekliyor. Survivor programında yarışmacıların hayatta kalmak için verdiği mücadele oldukça ilgi görüyor. İzlendikçe bağımlılık yapan yarışma programı bu yıl da yeni formatı ile ekranlara geleceği günü bekliyor.

Heyecanla beklenen Survivor All Star 2022 yeni sezon için geri sayım başladı. Yeni yarışmacıları ile TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak Survivor All Star 2022 için gözler Acun Ilıcalı’ dan gelecek habere çevirdi. 2022 Survivor All Star yarışmacı kadrosu hakkında Acun Ilıcalı beklenen haberi verdi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı, kendi Instagram hesabından 2022 Survivor All Star yarışmacı kadrosu hakkında açıklama yaptı. Acun Ilıcalı’ nın 2022 Survivor All Star yarışmacı kadrosu hakkında yaptığı açıklama kısa bir sürede büyük bir ilgi ile karşılandı.

1_1280x720-10

Peki, Survivor All Star 2022 Kadrosunda Kim Var?

Her yıl TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor bu yıl da ekrana gelmek için hazırlık yapıyor. İzleyicinin merakla ve heyecanla beklediği Survivor All Star 2022 oyuncu kadrosu ve yayın tarihi Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Sosyal medya hesabında açıklama yapan ünlü yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı heyecanı doruklara çıkardı.

52 yaşındaki ünlü yapımcı Acun Ilıcalı Instagram hesabında yaptığı paylaşımında “Sruvivor All Star için geri sayım başladı. All Star kadrosnu yarın sabah 11.00’ de benim Instagram hesabımdan açıklıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

TV 8 ekranlarında yayınlanacak Survivor yeni sezon yarışmacıları 12 Aralık 2021 Pazar günü saat 11.00’ da Acun Ilıcalı tarafından Instagram hesabından açıklanacak.