TV 8 ekranlarına yeni sezon ile başlayan Survivor All Star dokunulmazlık konseyinde yeni bir gelişme başlıyor. Acun Ilıcalı, ilk dokunulmazlık konseyinde sürgün kampı uygulamasını açıkladı. Survivor sürgün kampı nedir, nasıl olacak, ilk kim gitti ve hangi takımdan? Acun Ilıcalı sürgün kampına giden ilk oyuncuyu açıkladı.

52 yaşındaki ünlü Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş insanı Acun Ilıcalı, programın ilk dokunulmazlık oyununda bir kişinin adadan ayrılacağını ve sürgün kampına gönderilip tek başına yaşayacağı açıklandı. Sürgün kampı nedir, kim gidecek? Sorularının cevapları Survivor All Star izleyicileri tarafından merak edildi.

3_1280x720-36

Survivor 2022 All Star’da Sürgün Kampı Nedir, Nasıl Olacak?

Acun Ilıcalı’ nın sürgün kampı ile ilgili yaptığı açıklama ile hem gönüllüler hem de ünlüler takımı şok olurken hangi yarışmacının hangi nedenle sürgün kampında kalacağı da merak konusu oldu. Sürgün kampı uygulaması ile hem izleyiciler hem de oyuncular neye uğradıklarını şaşırdı. Sürgün kampına gidecek ilk yarışmacının neler yaşayacağı da meral ediliyor.

TV 8 ekranlarına yeni sezonu ile 15 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor All Star dokunulmazlık konseyinde bahsedilen sürgün kampı izleyiciler tarafından çok merak edildi. Konsey gecesi Acun Ilıcalı ''Sürgün kampını başlatıyorum.'' dedikten sonra sözlerine ''Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak!'' şeklinde devam etti. Ilıcalı, “Bu akşam bir yarışmacıyı Sürgün Kampına yollayacaksınız. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'a veda edecek. Diğer kalanlar o adada günleri boş bir şekilde geçirdikten sonra geri dönecekler. Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler. Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak. Dört yarışmacı beraber kalacak. Ödülden de faydalanmayacaklar, günlük erzaklarını tüketebilecek” açıklama yaptı. Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yok.

2_1280x720-38

Peki, ,Survivor’da Sürgün Kampına İlk Kim Gitti?

Televizyon dünyasının sevilen yarışmalarından olan Survivor All Star yarışması yeni sezon TV 8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Adrenalin, heyecan, mutluluk, hırs, azim ve açık gibi birçok duyguyu içinde barındıran yarışma programının yeni formatında bazı değişiklikler getirildi. Dokunulmazlık gecesi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yeni uygulama ile yarışmaların sürgün adasına gideceği ilan edildi.

Ilıcalı’ nın sürgün adası açıklamalarından sonra Survivor ünlüler takımında yer Seda Ocak ''Kötü yarışmacıyı yazmamız için önemli bir şey bence.'' şeklinde yorum yaptı. Öte taraftan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ''Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Survivor 2022 All Star yarışma programı bütün heyecanı ile başladı. Toplam 26 yarışmacıdan oluşan ünlüler ve gönüllüler takımı, sürprizler ile dolu yeni sezona giriş yaptı. İki takım klasik arabalarla oynanan ödül oyunu ardından, ilk dokunulmazlık oyununda yarıştılar.

Survivor 2022 All Star yarışmasında dokunulmazlık oyunu iki etaptan oluşuyordu. İlk etapta kadın ikinci etapta da erkek yarışmacılar parkura çıktı. İlk ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Her iki takım da dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. İlk etapta kadınlarda gönüllüler ikinci etapta erkeklerde kazanan ünlüler takımı oldu. Bayrak yarışını kazanan gönüllüler takımı ilk dokunulmazlığı da elde ettiler.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı için toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı sürgün kampı uygulaması ile ilgili açıklaması ile yarışmacıları şaşırttı. Sürgün kampı uygulaması ada konseyinde oylamanın yönünü değiştirdi. Yarışmacılar sürgün kampı uygulamasını göz önünde bulundurarak oy kullandı ve oylamada altı çeşitli isim yazıldı. Yazılan isimler arasında en çok oyu alan isim ünlüler takımından Birsen Bekgöz oldu. Survivor All Star 2022’ de ilk eleme adayı Birsen Bekgöz sürgün kampına gönderildi.