SüperStar dizisi bomba gibi geliyor. Başrollerinde Uraz Kaygılarlıoğlu ve Pınar Deniz'i buluşturacak SüperStar dizisi detayları belli oldu. Süperstar dizisi oyuncuları kimler? Süperstar dizisi oyuncu kadrosu ve başlama tarihi merak ediliyor!

Disney Plus Türkiye bomba gibi giriyor. 14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlayacak Disney Plus en büyük kozu ortaya çıktı. Şu sıralar Yargı dizisiyle rekorlar kıran Pınar Deniz ile Üç Kuruş ve Erşan Kuneri dizisiyle ses getiren Uraz Kaygılaroğlu yeni dizide başrolü kaptı!

Netflix'in en büyük rakibi olarak kabul edilen Disney Plus türk yıldızları birer birer kapıyor. Engin Akyürek ile başlayacak Kaçış dizisi sonrası türk yapımlaır Disney Plus'ta rekorlar kıraak.

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılarlıoğlu başrollerde!

Süperstar dizisi oyuncuları netleşiyor. SÜperStar dizisinde Pınar Deniz bir seri katili oynayacak ancak SüperStar'a da hayat verecek. Suçlu olduğu kişileri öldürürken hiç dikkat çekmeyecek olan Pınar Deniz hayvanlara ve hayata zarar veren insanların korkulu rüyası olacak. 

Üç Kuruş dizisiyle final yapan Uraz Kaygılaroğlu yazın dinlenmeden yeni dizisiyle rekor kırmaya çalışacak.

SüperStar dizisi oyunculları kimler?

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

SüperStar dizisi oyuncu kadrosunda Pınar Deniz, Uraz Kaygılaroğlu, Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar ve Şebnem Hassanisoughi gibi yıldızlar oynayacak.

SüperStar ne zaman başlayacak?

Disney Plus Süperstar dizisi yayınlanma tarihini henüz açıklamadı ancak kulislerde Ekim ayında yayında olacağı konuşuluyor.