Şükrü Özyıldız sevenlerine müjdeli haberler var!

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

En son Aşk Taktikleri isimli filmle uzun süre konuşulan Şükrü Özyıldız, bunun dışında Alice Müzikali ile sahneye çıkmıştı. 34 yaşında olan ünlü oyuncu, ilk olarak Derin Sulak’ canlandırdığı dizide Toprak karakteri ile rol almıştı. Daha sonra 2012 senesinde Uçurum, 2013 senesinde Benim Hala Umudum Var isimli diziler de oynadı. Sevimli Tehlike, Ulan İstanbul, Çalı Kuşu, Neva, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Her Şey Aşktan, Kış Güneşi Çoban Yıldızı, Nefes Nefese, Cebimdeki Yabancı, Arif V 216 Jet Sosyete, Akıncı gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

Netflix’ de yayınlanan Aşk Taktikleri filmiyle adından söz ettiren Şükrü Özyıldız, Masumlar Apartmanı dizisinde de tek bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı. Şimdilerde Aşk Taktikleri filminin ikinci versiyonun çekileceği konusu ile yeniden gündem de yer aldı.

Yakışıklılığının yanı sıra, esprili kişiliği ile de bilinin Şükrü Özyıldız, yaz aylarında ise spor yaptığı için vücudu ile gündeme geliyor.  Spor salonlarında çokça zaman geçiren oyuncu, bazen çalışmaları esnasında da kaslı vücudunu sergilemekten çekinmiyor. Geçtiğimiz sene Ezgi Mola ve sevgilisi işletmeci Mustafa Aksakallı ’nın Alaçatı’daki İşletmesinde verdiği pozlarla sosyal medya da uzun süre konuşulmuştu. Mola da ‘heykel gibi’ gönderisi ile ünlü oyuncuyu paylaşmıştı.

Şükrü Özyıldız’ dan İntikam Atağı 

622b20b970380e27ec8b4c20

Bu sene yazın tatile gitmekte biraz geciken ünlü oyuncu, sosyal medyada ünlü isimlerin tek tek yayınlamış olduğu tatil pozlarından sonra tatile gitmek için uçağa bindiği esna da Tatil pozlarınız beni çok sinirlendirdi, çok imrendim. Siz de göreceksiniz” yazısı ile dikkat çekmişti. Bu paylaşımından sonra gelen pozlarıyla ise nispet yapmış oldu. 

Gezdiği tekne ile yine kaslı vücudunu gözler önüne seren Şükrü Özyıldız’a oyuncu arkadaşlarından espiriler gecikmedi.  Bu isimlerin içinde, konuk oyuncu olarak yer aldığı Masumlar Apartmanı’nın başrol oyuncularından Merve Dizdar ve Ezgi Mola da yer aldı.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar ile birlikte Alice Müzikali’ nde de sahneye çıkan Şükrü Özyıldız’a arkadaşları çok eğlenceli yorumlar yaptılar. “Siz de müsade ederseniz artık ben sezonu açıyorum” yazısı ile Instagramdan fotoğraflar paylaşan oyuncuya Ezgi Mola, “Sezonu açmasan iyi olurdu be Şükrü’m!” yorumununsa bulunurken, Merve Dizdar da “Şükrü aç artık sezonun” yorumuyla yanıt verdi.

Spor yapmayı çok seven Şükrü Özyıldız bulduğu her fırsatta açık alanda ve ya spor salonlarında her zaman bir mücadele vermeye devam ediyor. Fiziğinin düzgün olmasını da bu çabasıyla el de eden oyuncu, kaslarını devamlı olarak korumak için çalışmalara devam ediyor. 

Yakında Yeni Filmi İle Geliyor 

61f015e386b24a11e046255f

Ne yiyip içtiğini de merak edenlere de “Arkadaşlar ben de herkes gibi bir normal beslenme düzenine sahibim. Bana göre de normal olabilir. Bence normal beslenme bu. Eğer diğer insanlara garip geliyorsa bu konuda yapacak bişey yok” diyerek espirili bir paylaşım yaptı. 
Bunların haricinde Demet Özdemir ile birlikte başrolde oynayacağı, Aşk Taktikleri 2 filminin çekimleri de Temmuz ayında başlayacak. Ünlü oyuncu o zamana kadar tatil yapmayı planlıyor. Genç kızların sevgilisi olan ve yakından takip edilen Şükrü Özyıldız zaman zaman gündeme geliyor.

Özellikle sosyal medyadan yakın markaja alınıyor. 

Son olarak tatile çıkması ve teknede paylaştığı pozlarla gündeme gelen ünlü oyuncu, dikkatleri yine üzerine çevirdi. Spor aşığı olan yakışıklı oyuncu, vücudunu sık sık sergilemekten çekinmiyor. Kasları onun için çok önemli ve spor yaparak, sürekli korumaya çalışıyor. Önümüzdeki t yeni projeleri ile ekranlar da Şükrü Özyıldız’ı daha çok göreceğiz.