Son 1 yıl içerisinde  toplamda 10 dizinin yayından kalktığı Star TV, yeni sezon son sürat başladı. Star hazırlıklarına son için de iddialı yapımlar hazırlıyor.

Bu diziler içinde en dikkat çeken dizilerden biri olarak ise Suçlu’yu gösterebiliriz. Kanalın büyük önem verdiği ve beklenti içine girdiği dizide yeni gelişmeler var. Dizi Star Tv ekranlarında oyuncu kadrosu ile seyircileri etkileyecek yapımlardan biri olma özelliği taşıyor. Suçlu ile ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

O3 Medya tarafından hazırlıklarına devam edilen  dizi için sete çıkma kararı verildi. Gelen son dakika bilgisine göre dizinin kadrosu 26 Eylül Pazar günü itibariyle bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ı başrolde buluşturan dizi, bir polisiye öykü olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Suçlu dizi kadrosunda birbirinden yetenekli isimler ön plana çıkıyor. Dizi kadrosunda, Serkan Ultunorak, Ayçin İnci, Atakan Hoşgören, Aslıhan Kapanşahin, Ali Önsöz ve Gökçe Yanardağ gibi önemli isimler yer alıyor.

Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakteri ile izleyicilerin aklına kazınan usta  oyuncu Erkan Petekkaya Suçlu dizisinde, bir güvenlik amiri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ömer karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu bir katliam davasını aydınlatmaya uğraşan bir karakterde olacak. Nehir Erdoğan ise tv programcısı Elif rolü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Suçlu dizisi yeni sezonda Star TV’nin hem hikayesi hem de kadrosu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi Star Tv ekranlarında oyuncu kadrosu ile seyircileri etkileyecek yapımlarının arasında yer alıyor. Dizi, kısa bir süre sonra izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Dizinin sete çıkmasının ardından Ekim ayının arasında seyircilerle buluşması bekleniyor. Ali Erkan Ersezer ile Sertaç Sayın’ın öyküsünü yazdığı dizinin yönetmen koltuğuna ise Şenol Sönmez oturuyor.