Start Tv Pazar akşamlarına koyarak büyük bir hata yaptığı Benim Hayatım dizisinin gününü neden değiştirmiyor?

Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın başrolünde yer aldığı Benim Hayatım dizisi reytinglerde ikinci bölümü ile de yere çakıldı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde dikkatleri üzerine çeken Nilsu Berfin Aktaş ile son olarak yer aldığı Güvercin dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Genco Özak gibi genç isimlerin başrolünde yer aldığı Benim Hayatım final tehlikesinde!

Star Tv'de ekranlarında seyirci ile buluşan Benim Hayatım dizisi Pazar akşamları yayına girerek büyük risk almıştı. Pazar günü reytinglerde rekor kıran TRT'de Teşkilat ve Kanal D'de Yargı dizisinin karşısına konularak büyük bir hata yapılan Benim Hayatım dizisi final mi yapacak?

Yayınlandığı ilk gün birinci bölümü ile Total’de 12. AB’de ise 17. sıraya yerleşen Benim Hayatım dün yayınlandığı ikinci bölümüyle Total'de yine 12. oldu AB'de ise 23. sıraya geriledi. 

Final yapması kesinleşen dizinin günü değiştirilmesi için kanala baskı sürüyor. Pazar akşamı Yargı ve Teşkilat dizilerine karşı hiç şansı olmayacağı baştan belli olan Benim Hayatım dizisinin günü değişecek mi?

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Genç isimler Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın yanı sıra kadrosunda Savaş Özdemir, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Pelin Uluksar gibi isimlerin yer aldığı Benim Hayatım dizisinin final yapmasından da gününün Cuma'ya alınması takdirde dizinin şanslı olacağı ön görülüyor. 

Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam dizisinin reyting kaybı ve Aziz dizisinin ağırlığından kaçma isteyenler için alternatif olabilecek Benim Hayatım günü değiştirilecek mi yoksa dizi final mi yapacak ilerleyen günlerde göreceğiz. Ancak bu reytinglerde Pazar akşamı daha fazla sürmesi imkansız görünüyor.