Son dönemin en popüler dizilerinden olan Squid Game'in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Öte yandan Squid Game 2. sezon olacak mı, çekilecek mi sorusu ise gündemde. İlk sezonu Eylül'de Netflix'te yayınlanan Squid Game'in çok sevilmesi üzerine 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak ediliyor. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman başlayacak, yayınlanacak? Squid Game yeni sezon ne zaman?

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Dönem dönem bazı dizi ve filmler gündeme gelmeyi başarıyor. Konusu, senaryosu, oyunculukları ve karakterleri farklı olan projeler genellikle kendilerini gösteriyorlar ve gündem olup adından sıkça bahsettiriyorlar. Bu projelerden biri de son dönemlerin en popüler dizilerinden biri olan Squid Game olmayı başardı. Gerek dizideki şarkıları gerek dizide yer alan sahneleri ve senaryosu ile deyim yerindeyse izleyiciyi büyülemeyi başardı. Squid Game'in bu kadar sevilmesi ise akıllara "Squid Game 2. sezon gelecek mi, ne zaman gelecek" sorusunu getirdi.

llk sezonunu 17 Eylül'de Netflix'te yayınlayan Squid Game'in ikinci sezonunun olup olmayacağı en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Başrollerini Lee Jong Jae, Park Hae Soo ve Wee Hae Joon'un paylaştığı Squid Game dizisinin 2. sezonunun gelmesi yönünde yoğun talep var. Squid Game dizisi senartisti, diziye bu kadar talep olmasına karşılık Squid Game'in 2. sezonunun da çekileceğini ve geleceğini duyurdu. Squid Game 2. sezonun çekileceğini duyan izleyiciler, Squid Game 2. sezon ne zaman gelecek, yayınlanacak sorusunu sormaya başladı. Squid Game 2. sezon ne zaman başlayacak?

kako-ZAt4DlcfY0sDs0i6

Squid Game 2. Sezon Çekilecek Mi, Gelecek Mi?

Türkçe anlamları “Kalamar” ve “Oyun” anlamına gelen Squid Game dizisinin dünya çapında büyük ilgi ve rağbet görmesi herkesi şaşırttı. Hem Squid Game dizisi senartisti hem dizi oyuncuları dizinin böyle bir başarı yakalayacağını beklemiyormuş. Dizinin tutması ve çok beğenilmesiyle de dizinin yeni sezonu hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Squid Game dizisinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği merak edilirken dizinin senaristinden açıklama geldi.

Squid Game dizisinin yönetmeni ve senaristi olan Hwang Dong-hyuk, 2. sezonu çekmeyi çok istediğini ancak endişeleri olduğunu söyledi. Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong- hyuk; "Aynı şeyi ikinci sezon için yapmayı düşündüğümde şahsen biraz endişeleniyorum. Şu an için kesinleşmiş bir şey yok ancak o kadar çok hevesli insan var ki ciddi ciddi düşünüyorum" sözlerini söyledi. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman gelecek, ne zaman yayınlanacak?

kako-4mXBvOJDdZvbctWh

Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

17 Eylül'de birinci sezonu yayınlanan yeni dizi Squid Game, Netflix’in orijinal Güney Kore yapımı bir dizidir. Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, tüm dünya tarafından çok beğenildi ve izlendi. Hatta diziyle ilgili çıkan akımlar, sosyal medyada gündem olmayı da başardı. Squid Game dizisinin 2. sezonunun geleceğini duyuran Hwang Dong-hyuk, Squid Game 2. sezonu ne zaman başlayacak açıklama yaptı.

Hwang Dong-hyuk'ın açıklamasında; diziyi hem yazan hem yöneten başarılı isim, eğer ilk sezon gibi başarılı bir iş çıkarabilirse Squid Game 2. sezonu çekeceğini ve yayınlayacağını duyurdu. Squid Game 2. sezon için net bir tarih verilmese de en az 1 sene sonrası için yeni bir sezon gelebileceği düşünülüyor.

kako-uwZzgqeFo523DNee

Squid Game 2. Sezon Nerede Yayınlanacak?

İlk sezonu ile 17 Eylül'de Netflix'te yayınlanan Squid Game dizisinin 2. sezonunun nerede yayınlanacağı merak edildi. İlk sezonuyla Netflix'te yayınlanan ve tüm dünyada popüler hale gelip 1. sıraya yerleşen Squid Game'in 2. sezonunun da yine Netflix'te yayınlanacağı söylendi. Bu durumda Squid Game'in diğer sezonları gibi 2. sezonu da Netflix'te yayınlanacak.

Squid Game Oyuncuları

Çocuklar için şiddetin normalleştirilmesi açısından tehlikeli olarak ebeveynler tarafından tepki gören Squid Game dizisinin konusu, oyucuları ve karakterleri merak edilmeye devam ediliyor. Squid Game dizisinde oynayan oyuncuların birçoğunun diziden önce pek tanınmıyor oluşu ve diziyle adeta milyonlarca takipçiye ulaşması dikkat çekti. Squid Game dizisinde hepsi tanınmış olmasa da hepsi çok başarılı isimlerden oluşan başarılı bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Squid Game dizisi oyuncuları ve karakterleri;

Park Hae-soo - Cho Sang-woo
Lee Jung-jae - Seong Gi-hun
HoYeon Jung - Kang Sae-byeok
Oh Yeong-su Oh Il-nam
Anupam Tripathi, Abdul Ali
Heo Sung-tae Jang Deok-su
Kim Joo-ryoung - Han Mi-nyeo