Spotify Wrapped 2021 nedir? Spotify Wrapped 2021 nasıl açılır? Spotify 2021 özeti neden açılmıyor? Spotify Wrapped 2021 bazı kullanıcılarda neden açılmıyor?

Dünyanın en popüler dijital müzik platformu Spotify her sene yayınladığı bir yılın özeti ne dinlediniz özet listesi olan Spotify Wrapped'ı yayınladı! 

Spotify Wrapped 2021 özet listesi bazı kullanıcılarda neden açılmadı? Spotify Wrapped 2021 özet listesi neden açılmıyor?

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

Spotify Wrapped nedir? Spotify Wrapped 2021 nasıl açılır? 

Yılın en çok beklenen Spotify Wrapped 2021 listesi yayınlandı. Dünyanın en popüler müzik platformu her sene yaptığı özet müzik listesini duyurdu. Spotify Wrapped 2021 kullanııcların yıl boyunca en çok dinledikleri şarkıları, sanatçıları, müzik türlerini vb özetini hikaye formatında sundu.

SPOTİFY WRAPPED 2021 NASIL KULLANILIR?

Spotify Wrapped 2021 bazı kullanıcılarda açılmadığı öğrenildi.

Yıl boyunca kullanıcıların favori en çok dinledikleri müziklerini, sanatçılarını gibi öğelerini Wrapped kartları şeklinde hazırlayan ve bunları Instagram, Snapchat, Twitter ve Facebook gibi sosyal ağlarda paylaşma seçeneği sunan Spotify 2021 özetini yayınladı.

Spotify Wrapped 2021 neden açılmıyor? 

Ancak Spotify Wrapped 2021 özeti bazı kullanıcılarda açılmadı. Kullanıcıların bazıları "bir şeyler ters gitti" mesajı ile karşılaşırken bazıların da ise hiç bir şekilde bu hikayeler görülmedi ve müzik listesi şeklinde görüldü.

Bunun neden olduğu resmi olarak hale bilinmiyor. Ancak genel olarak uygulamayı apk olarak yani parasız olarak kullananlarda bu sorun görüldüğü gözlemlendi. Spotify gelen bu şikayetlere dair henüz bir açıklama yapmadı.