Netfilx’in son zamanlarda en çok sevilen dizileri arasında yer alan Uysallar dizisindeki performansı ile beğenilen Songül Öden’in yeni projesi belli oldu. Ödene merakla beklenen Atatürk dizisinde tarihi ismi canlandıracak. Ünlü oyuncuya büyük onur kazandıran karakterin kim olduğu merak konusu oldu. Detaylar haberimizde…

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

43 yaşındaki başarılı oyuncu Songül Öden Uysallar dizisindeki performansı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. Ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu. Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli’nin başrolde yer aldığı ve Türkiye’nin kurucu lideri ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e hayat vereceği Disney Plus dizisinde, tarihi ismi canlandıracak. Önder’in hangi karakteri canlandıracağı dizi severler arasında merak konusu oldu.

2_1280x720-138

Songül Öden Atatürk Dizisinde Tarihi İsmi Canlandıracak!

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu merakla beklenen Atatürk dizisi şimdiden hem konusu açısından hem de oyuncu kadrosu bakımından büyük ilgi topladı. Disney Plus 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye’de yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor ve Türkiye yapımı film ve diziler için anlaşmalar imzalandı. İmzalanan diziler arasında yer alan Atatürk dizisi en iyi projeler arasında yerini koruyor.

Merakla beklenen Atatürk dizisinin başrolünde yer alacak olan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak. Yakışıklı oyuncu İynemli rol için aylardır kapma girdi. İynemli’nin performansı merakla bekleniyor. Öte taraftan İynemli’ye Atatürk dizisinde birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosu da eşlik edecek.

3333

Songül Öden’e Büyük Rol!

Disney Plus’ın en iyi projeleri arasında yer alan Atatürk dizisinde yerli oyuncuların yanında yabancı isimler de rol almaya hazırlanıyor. Haziran ayında yayın hayatına başlayacak Disney Plus’ta olacak olan Atatürk dizisi şimdiden izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Merakla beklenen dizide ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı anlatılacak.

Heyecanla beklenen Atatürk dizisinin başrolünde yer alan 31 yaşındaki başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli konu ile alakalı olarak geçtiğimiz gün açıklama yaptı. İynemli,  Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum. Yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Atatürk’ü elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız.” İfadelerini kullandı.

Disney Plusta yer alacak ve başarılı oyuncu Aras Bulur İynemli’nin başrolünde bulunduğu Atatürk dizisinde Songül Öden tarihi bir isme hayat verecek. O3Medya’nın yapımcılığını yaptığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu merakla beklenen Atatürk dizisinde, Atatürk’ün annesini Songül Öden’in canlandıracağı söylendi. Projenin en önemli rolleri arasında yer alan Zübeyde Hanım’ı ünlü oyuncu Songül Öden’in canlandıracağı iddia edildi.