Fox Tv'nin sosyal medyada oldukça yoğun bir kitlesi olmasına rağmen reytinglerde düşük oranlar alan dizisi Son Yaz bu akşam ekranlara veda ediyor!

Fox Tv'nin başrolünde Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Son Yaz dizisi bu akşam final bölümü ile ekranlara veda ediyor!

Savcı Selim Kara ve Akgün Gökalp Taşkın karkaterleri seyircilerine bugün yayınlanan final bölümüyle veda ediyor. Peki Son Yaz dizisi neden final yapıyor? Oyuncular neden dijitalde devam etme teklifini kabul etmedi?

Geçtiğimiz sezon da düşük reytingler almasına rağmen sosyal medyada oldukça etkin bir kitlesi olan Son Yaz dizisi reytinglerde bir türlü istediğini alamadı. Yeni sezonda yeni oyuncularla büyük umutla başlayan Son Yaz ani bir final kararı ile ekranlara veda ediyor. 

Sosyal medyada büyük bir kitlesi görünsede reytinglerde oldukça düşük seyreden Son Yaz finalden kaçamadı. 

Henüz yeni ikinci sezonuna başlayan dizi reyting kurbanı olarak Fox Tv fişini çekerek seyircisine bu akşam elveda demeye hazırlanıyor. Gelen tepkiler üzerine Son Yaz yapım şirketi oyunculara dijitalde bir 10 bölüm daha çekmeyi teklif ettiklerini ancak oyuncuların buna yanaşmadığını ima eden bir yazı paylaşmıştı.

Sosyal medyada Son Yaz izleyicileri büyük tepki göstersede Son Yaz dizisi geçtiğimiz hafta ilk 10'a dahi giremeyerek büyük bir düşüş gösterdi. Ancak kanala ve yapıma gelen en büyük tepki ikinci sezona başlanılmışken dizinin aniden bitirilmesi seyircilerin yanı sıra oyuncular için de büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Yeni sezonda oyuncular yeni işleri kabul etmek yerine dizide kalmışlardı. Gerçi günümüzde peynir ekmek gibi dizi çekildiği için oyuncuları yeni bir yapımda yüksek ücretlerle görmemiz mümkün olacaktır. Ancak yine de Son Yaz hayranları Fox Tv'ye oldukça öfkeli görünüyor. 

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Peki oyuncular dijital teklifini neden kabul etmediler?

Kulislerde konuşulanlara göre aslında böyle bir teklif ciddi bir manada yapılmadı. Oyuncular da bir başka başarısızlığı daha yaşamak istemedi ve dizinin final kararından sonra uzatılmasını istemedi..