Son Yaz dizisinden ayrılan Sinan Tuzcu Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine transfer oldu.

Fox Tv'nin geçtiğimiz sezon başlayan ve ilgi çeken dizisi Son Yaz bu sezon ayrılan oyuncuları ile adeta başka bir dizi olarak başladı.

Ali Atay ve Alperen Duymaz'ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisinde Şebnem Dönmez, Funda Eryiğit, Emre Karayel, Olgun Toker ve Erdem Şanlı diziden ayrılmıştı. Sinan Tuzcu'nun ise dizide kaldığı belirtilmişti ancak Tuzcu'nun hikayesine de bu sezon yer verilmedi. 

TRT'nin merakla beklenen başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer alacağı yeni dizisi Alp Arslan Büyük Selçuklu yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Diziye yeni bir isim daha katıldığı öğrenildi.

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Akli Film'in yapımcılığını üstlendiği "Alp Arslan Büyük Selçuklu" dizisine Sinan Tuzcu dahil oldu. Daha başlamadan yönetmen krizi yaşanan dizide Çağatay Tosun'un yerine Sedat İnci gelmişti.

Pazartesi akşamları ekranlara gelecek dizi Kalp Yarası ve Yasak Elma dizileri ile reyting savaşı verecek. Dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Ünlü oyuncu Sinan Tuzcu bu sezon Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisine dahil oldu. Sinan Tuzcu Alp Arslan Büyük Selçuklu dizisinde Dukas karakterine hayat verecek.