FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Son Yaz final yapıyor! Son yaz 26. final bölümünün fragmanı yayınlandı. Peki Son Yaz dizisi neden bitiyor, neden final yapıyor? Haberimizin devamında sizlerle...

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Son Yaz dizisinden üzücü haber geldi! Son Yaz izleyicilerini şoka uğratan habere göre dizi final yapıyor. Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Birce Akalay ve Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisinin fişi FOX TV kanal yönetimi tarafından çekildi. Peki Son Yaz neden bitiyor Son Yaz dizisi neden final yapıyor? İzleyiciler bu soruların yanıtını araştırıyor. Son Yaz dizisine dair tüm detaylar ve final bölümü bilgileri haberimizin devamında sizlerle.

Son Yaz dizisi final iddiası gerçek oldu! FOX'un başarılı dizisi Son Yaz final yapıyor! İzleyiciler büyük şok yaşarken dizinin neden final yapacağı en çok araştırılan konular arasına girdi. Son Yaz dizisi neden final yapıyor, neden bitti?

SON YAZ DİZİSİNDEN FİNAL KARARI! NEDEN FİNAL YAPIYOR?

03 Medya yapımcılığında hazırlanan ve usta isimlerin senaryosunu yazdığı Son Yaz dizisinin final tarihi netleşti. Son Yaz dizisi FOX ekranlarına 26. bölümle birlikte veda edecek. 26. final bölümünün fragmanı da yayınlandı. Diziseverler Son Yaz 26. bölümü (FİNAL) 16 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle FOX ekranlarında izleyecekler ve dizi sona erecek.

Son Yaz dizisinin son bölümlerde yaşadığı reyting kaybından dolayı final yaptığı ve bir daha yayınlanmamak üzere 26. bölüm ile ekranlara veda edeceği öğrenildi.