Pastel film tarafından hazırlanan Son Nefesime Kadar dizisi yeni sezon dizileri arasında yer alıyor. Dizinin konusu, oyuncu kadrosu, nerde ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. Diziye bomba iki yeni isim de dahil oldu.

Yakın zamanda Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcılığını Pastel Film yapmakta. Son Nefesime Kadar dizisinin yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş yaparken senaryosunu Hatice Meryem kaleme alıyor. Ayrıca Son Nefesime Kadar dizisinin kadrosuna dahil olan yeni iki isim magazin gündemine bomba gibi düştü.

5_1280x720-5

Son Nefesime Kadar Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Fox TV’ de ekranlara gelecek olan Son Nefesime Kadar dizisi hem etkili hikayesi hem de güçlü kadrosu ile şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmış. Fox TV bu sezon ekrana getirdiği yeni dizilerden umduğunu bulamadı. Dizilerden bazılarının erken final ile yayından kaldıran Fox TV için yepyeni ve iddialı bir proje hazırlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ ın oturduğu ve senaryosunu Hatice Meryem’ in kaleme aldığı Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu bomba gibi oldu. Şimdiye kadar birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni başarılı isimler dahil olmaya devam ediyor.

Pastel yapım tarafından hazırlanan Son Nefesime Kadar dizisi dram projesi olarak ekranlarda yayınlanacak. Son Nefesime Kadar dizisinin başrol kadın oyuncu Nurgül Yeşilçay yer alıyorken erkek başrolde ise Emre Kınay yer alacak.

45 yaşındaki başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz sezon Kefaret dizisi ile yine Fox TV ekranında yer almıştı. Güzel oyuncu yeni sezonda da Fox TV de yer almayı tercih etti. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni sezonda ekranlarda olması hayranlarını da oldukça memnun etti. Emre Kınay ve Nurgül Yeşilçay’ ın başrollerin de olacağı Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosu da çok iyi isimlerden oluşmaktadır.

1_1280x720-7

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Son Nefesime Kadar Dizisinin Efsane Kadrosu!

Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunu incelediğimiz zaman güçlü ve birbirinden yetenekli isimlerden oluşan bir kadro gördüğümüzü söyleyebiliriz. Son Nefesime Kadar dizisinin hikayesinin de iyi olması ile beraber 2022 senesinin önemli ve özel projelerinden bir tanesi olma ihtimali oldukça yüksek.

Çekimlerine başlanılan dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu ile şimdiden izleyiciden tam not almışa benziyor. Fox TV de yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisi hem izleyiciler tarafından hem de oyuncu kadrosu tarafından yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Heyecanla beklenen dizini kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Sabah, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel, Rojda Demirer, Taha Baran Özbek ve Bülent Alkış gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, 26 Mart 1976 tarihinde Afyonkarahisar’da doğdu. Üniversite hayatına devam ederken İkinci Bahar dizisinde rol aldı ve büyük beğeni topladı. Daha sonra 90-60-90, Asmalı Konak ve en son da 2021 yılında Kefaret dizilerinde rol aldı. Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul’da doğdu. Tiyatro oyunculuğunun yanında tiyatro yönetmenliği de yapmaktadır. 1999 yılında Yılan Hikayesi ile tanınan Emre Kınay, 2021 yılında da Ramo dizisinde yer almıştı.

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ ın oturduğu ve senaryosunu Hatice Meryem’ in kaleme aldığı Son Nefesime Kadar dizisinin konusu da merak edilmişti. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisinin konusu hakkında hala bir bilgi bulunmamaktadır.