ŞOK! Oktay Kaynarca az önce duyurdu! ATV ile arasında anlaşmazlık olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bitirildi! Edho bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden bitti? Başka kanala geçecek mi?

Oktay Kaynarca başrolünü oynadığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bittiğini açıkladı. 

Beklenen haber geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları ayaklanacak! EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca dizinin bittiğini sosyal medya hesabından az önce duyurdu!

Geçtiğimiz hafta yayınlanması beklenirken son anda ATV'de yayından alınann Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden haber geldi! Dizi bitirildi!

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Edho bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gerçekten final mi yaptı? Neden başka kanala geçmedi?

Bu sezon kadrosuna Uğur Yücel, Levent Ülgen, Emre Karayel ve Cemal Hünal'ı katan dizi başlamadan bitirildi.

OKTAY KAYNARCA DUYURDU!

Oktay Kaynarca yayınladığı mesajda şunları söyleyerek EDHO'nun bittiğini açıkladı;

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir" Cengiz Han.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam tmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim.

Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşçakalın..."

 FDBLyCSXEAAWlyV