Sinem Uslu kimdir? Sinem Uslu nereli? Sinem Uslu kaç yaşında? Sinem Uslu evli mi? Sinem Uslu çocuğu var mı? Sinem Uslu dizileri? Sinem Uslu Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde hangi rolü oynayacak?

Fox TV ekranlarında Salı günleri yayınlanan ve büyük bir beğeni ile takip edilen "Evlilik Hakkında Herşey" dizisine yeni dahil olduğu haberi aldığımız Sinem Uslu kimdir? Sinem Uslu kaç yaşında? Sinem Uslu hayatı ve biyografisi nedir?

Tam olarak seyircinin hafızasına Arka Sıradakiler dizisi ile kazınan ve büyük bir beğeni toplayan ardından oyunculuk başarısını Kiralık Aşk dizi ile ayrıca hafızalarımızda taçlandıran Sinem Uslu son günlerin tekrar merak edilen ismi oldu.

Bilindiği üzere asıl ismi Sinem Öztürk olan fakat 2016 yılında Ünlü yapımcı Mustafa Uslu ile evlendikten sonra Sinem Uslu olarak anılmaya başlanmıştır.  Peki Sinem Uslu kimdir? Sinem Uslu nereli? Sinem Uslu kaç yaşında? Sinem Uslu rol aldığı diziler?

SİNEM USLU KİMDİR? 

9 Ocak 1985 İstanbul doğumlu olan Sinem Uslu aslen Bolu Mudurnuludur. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Sinema TV Bölümünden mezun olmuştur.

2007 yılında Fox TV'de yayınlanan, yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide oynadığı Gamze karakteriyle ünlenen güzel oyuncu ardından 2010 yılında Dersimiz Atatürk filminde öğretmen rolüyle başarısını sürdürmüştür.

Ayrıca TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi programını sunan Sinem Uslu 2015 yılına Star TV'de ekranlara gelen Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakteri ile ayrıca ciddi bir beğeni toplamıştır. Buradaki başarısının da etkisi ile 2017 yılında gösterime giren Kurtlar Vadisi Vatan filminde Deniz rolüyle kadroda yer almıştır.

Eşi Mustafa Uslu'nun yapımcılığı üstlendiği Ayla filminde gazeteci Özge'yi ve Diriliş Ertuğrul dizisinde Hunat Hatun rolüyle ayrıca başarı sağlamıştır.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler televizyona dönüyor! Cevap Ver Türkiye!

YER ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

2007 Duvar İklim

2007-12 Arka Sıradakiler Gamze

2009 Uygun Adım Aşk Gamze

2010 Dersimiz: Atatürk Öğretmen

2010 Uçan Melekler Eda

2012-14 Huzur Sokağı Şükran

2014-15 Hayat Yolunda Melis Saka

2015 Yusuf Yusuf Hatice

2015-16 Kiralık Aşk Yasemin Kayalar

2016 Paramparça Selma

2017 Kurtlar Vadisi Vatan Deniz Komutan

2017 Ayla Gazeteci ÖzgeFilm

2018 Diriliş Ertuğrul Hunad Hatun