ATV'nin göz bebeği Müge Anlı evleniyor! Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurdu. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli? Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne mezunu?

ATV'de yıllardır yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı evleneceğini açıkladı! 

Müge Anlı programda evleneceğini duyurdu ekran başındakiler şok oldu. Daha önce evlenip boşanan ve bir kızı olan Müge Anlı da aradığı mutluluğu buldu. 

Müge Anlı evleneceği kişiyi Şinasi Yüzbaşıoğlu olarak duyurdu. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu nereli? Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu ne iş yapıyor?

Müge Anlı programda ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' dedi.

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Müge Anlı evleneceği Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun devlet memuru olduğunu ''Çok da saygı değer mesleği var.'' diyerek duyurdu. 

İnternette Şinasi Yüzbaşıoğlu yazınca Asayiş Şube Müdürü olan bir Şinasi Yüzbaşıoğlu görünse de şu an için kesin bir bilgi ve ayrıntı yok..