2018 yılında evlenen Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl dokuz ay evli kaldıktan sonra boşanmışlardı. Ünlü çift Şubat 2021 tarihinde ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Çiftin yeniden ayrılığın eşiğinde olduğu iddialarına Sinan Akçıl’ dan gelen cevap ile doğrulandı. Sİnan Akçıl neler söyledi.

32 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ile 39 yaşındaki ünlü besteci Sinan Akçıl çifti 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin evliliklerinin 9 uncu ayında boşanmaları herkesi üzmüştü. Çift ardından 2019 yılının Şubat ayında tekrardan nikah masasına oturarak aşklarına kaldıkları yerden devam etti. Peki Açıl ve Kıratlı çifti tekrardan mı boşanıyor? Boşanıyorlarsa da neden? Sorularının cevabı haberimizde…

4_1280x720-23

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı İkinci Kez Mi Boşanıyor?

Çalkantılı ilişkileri ile sık sık magazin gündemine gelen ünlü besteci Sinan Akçıl ve ünlü oyuncu Burcu Kıratlı çifti 2018 yılında Amsterdam’ da sevenlerinin de olduğu bir tören ile evlenmişti. Evliliklerinin 9 uncu ayından boşanan çift, 20 gün sonra tekrardan barışmıştı. ardından bir yıl geçtikten sonra Şubat 2021 tarihinde de yeniden nikah masasına oturmuştu.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ile ünlü besteci Sinan Akçıl çiftinin yeniden ayrılacakları yönünde iddialar ortaya atıldı. 32 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’ nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ ün doğum gününe de tek başına katılması ve parmağında yüzüğünün olmaması bu iddiaları güçlendirmişti. Daha sonra 39 yaşındaki ünlü besteci Sinan Akçıl’ ın evlilik krizini doğruladığı ve yaşanan süreci açıkladı.

Ünlü besteci Sinan Akçıl, “Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Diğer iddiaların hepsi yalan, asılsız” “Şu anda evlilik çıkmazındayız” diyen ve ardından sözlerini şu şekilde devam etti: “Her evlilikte yaşanabilecek krizler bunlar. Her gün konuşuyoruz, çözmeye çalışıyoruz. Ben şu anda ikinci nikâh öncesi taşındığım 4. Levent’teki büyük daireyi Burcu’ya bıraktım, kendim ayrı bir yere geçtim. Ama sonuçta ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir. Burcu, iki kez âşık olup evlendiğim kadın. Bendeki yeri tartışılmaz. İkinci kez evlenecek kadar değer verdiğim bir kadın.” şeklinde açıklama yapmıştı.

3_1280x720-27

Peki, Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Neden Boşanıyor?

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı eşi Sinan Akçıl’ ın bu sözlerinden sonra harekete geçerek eşi Sinan Akçıl’ a boşanma davası açıyor.  Önceki gün güzel oyuncu Burcu Kıratlı ise “Her zamanki tartışmalarımızdı. Aramızda hata ya da özürlük bir durum yok. Aynı evdeyiz” şeklinde açıklama yapmıştı. Ancak eşinin açıklamalarını gördükten sonra soluğu avukatının yanında aldığı iddia edildi.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’ nın boşanma davası açmak için işlemleri başlattığı iddia edildi. ayrıca geçtiğimiz gün güzel oyuncu Burcu Kıratlı’nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ ün doğum gününe katılmayan Sinan Akçıl’ ın bu hareketi de iddiaları güçlendirdiğini söyleyebiliriz. Çiftin sevenlerinden de bu durum kaçmamıştı.

32 yaşındaki ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’ nın manevi babası Kenan Erçetingöz de Sinan Akçıl ile alakalı olarak ““Klip çekimi uzadığı için gelmemiş. Zamanla görürsünüz arkadaşlar. Herkesin kendi hayatı, keşke gelseydi. Bu güzel kızı üzmenin gereği yok” şeklinde açıklama yapmıştı.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Doğum gününe katılmayan ünlü besteci Sinan Akçıl’ ın ünlü oyuncu Burcu Kıratlı’ nın manevi babası Kenan Erçetingöz’ ün sözlerine cevap olarak “Yılbaşında Bakü’deydik ve klip de çektiğim için dönüşüm uzadı. Kenan Abi, aba altından sopa değil, gösterse gösterse kalp gösterir. Kendisini çok severim ve bende yeri ayrıdır.” şeklinde açıklama yaptı.