2003-2012 yılları arası severek izlediğimiz Sihirli Annem dizisinde peri anne Betüş karakterini canlandıran İnci Türkay’ın eşi günün en çok koşulanlarından oldu. Betüş’ün gerçek eşi kim? İnci Türkay kiminle evli?

2003 yapımı Sihirli Annem dizisinde başrolü Şahap Sayılgan ile paylaşan İnci Türkay oyunculuk hayatındaki şöhreti de bu dizide yakalamış, kısa sürede hem çocukların en çok sevdiği ünlü haline gelmiş hem de ülke genelinde adını duyurmuştu. Sempatik tavırları ve güzelliği ile dikkat çeken ismin sonrasında maalesef rol aldığı diziler uzun soluklu olmadı. Fakat Duma Duma Dum ve Şahane Çocuklar gibi çok başarılı ve uzun soluklu çocuk programları sunuculuğu yaptı.

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu güzel oyuncu Sihirli Annem’deki şöhreti öncesi Trabzon Devlet Tiyatrosu ve Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev almıştı.

oyuncu-inci-turkay-ile-atilla-saral-evlendi-inci-12458725_5385_amp

2004 yılında iş adamı Ahmet Eroğlu ile olan evliliği bilinen İnci Türkay 2009 yılında bir oğluna rağmen eşinden boşanmıştır.

2019 yılında ise Londra’da düzenlenen bir törende 11 yıllık birliktelik yaşadığı ünlü model ve oyuncu Atilla Saral ile evlenmişti.

İnci Türkay’ın Atilla Saral ile evli olduğunu duyanlar çok şaşırdılar. Oyunculuk ve modelliğe devam eden Atilla Saral bilindiği üzere birçok dizi ve filmde rol almıştı.