Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ve Ala Nail Bar'ın sahibi Ala Tokel'in neden küstüğü merak ediliyor. Ala Tokel ve Sibil Çetinkaya neden küstü? Sibil ve Ala neden kavga etti?

Ünlü sosyal medya fenomenleri arasında sorunlar yaşanmaya ve kavga etmeye devam ediyorlar. Son dönemlerde arkadaş çevresini değiştiren ve eski arkadaşlarıyla arası bozulan Ala Tokel'in yeni bir konuşmayı kestiği kişi ise ünlü fenomen Sibil Çetinkaya oldu. Varlıklı bir aileye sahip olan Sibil Çetinkaya ile Ala Nail Bar'ın kurucusu olan genç girişimci Ala Tokel küstü, konuşmayı kesti. Peki, Ala Tokel ve Sibil Çetinkaya neden küstü? Sibil ve ala arasında ne oldu?

kako-dp55OC5BVvth7KBS

Sibil Çetinkaya ve Ala Tokel Arasında Ne Var? Ne Oldu?

27 yaşındaki güzel sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya'nın arasında genelde herkes ile oldukça iyidir. Sibil Çetinkaya sadece blogger, influencer ekibi ile değil cemiyetten de pek çok ünlü isimle oldukça yakın arkadaştır. Ailesinin varlıklı oluşu, cemiyetten gelişi ile Sibil Çetinkaya diğer pek çok kişinin aksine direkt olarak kamera önüne doğmuş ve büyümüştür. İlerleyen süreçte herkesin sosyal medyaya geçmesiyle de Sibil Çetinkaya ilgisini ve yeteneğini sosyal medyaya çevirmiştir. Sibil Çetinkaya instagramda daha çok çektiği sıra dışı reels videoları ile instagramda oldukça başarılıdır.

Öte yandan hem sosyal medya fenomeni kimliği hem de girişimci kimliği ile pek çok kişi tarafından tanınan Ala Tokel ise sempatik ve dobra tavırlatıyla takipçilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Kendi işini kuran ve kurduğu bu işi dünya çapında büyütmeye başlayan Ala Tokel'in Ala Nail Bar ve Ala Makeup Studio adında işletmeleri var. Ala Tokel'in işletmeleri sürekli yeni şube açıyor. Açtığı şubeler ve başarıyla konuşulan Ala Tokel'in dobra tavrı ise pek çok kişiyle arasının bozulmasına neden oluyor.

kako-ABD7fnlGXnOc2icF

Ala Tokel ve Sibil Çetinkaya Küstü Mü?

27 yaşındaki ümlü girişimci ve sosyal medya fenomeni Ala Tokel'in adı yine küskünlükler ve kavgayla anılıyor. Bildiğiniz üzere Ala Tokel'in ilk küstüğü ve artık konuşmadığı isimlerden biri de eski en yakın arkadaşı Damla Altun'dur. Youtuber olan Damla Altun ile üniversite yıllarında yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ala Tokel'in Damla Altun ile küsmesi oldukça konuşulmuştu. Hala takipçilerinin sıklıkla merak edip araştırdığı konulardan biri olan Ala ve Damla Altun neden küstü konusu konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Sibil Çetinkaya ve Damla Altun'un birlikte fotoğraf paylaşması ve eventte buluşması ise dikkatlerden kaçmadı. Sibil ve Damla'yı bir arada görenler Ala Tokel'in dedikodusu yapılmıştır paylaşımlarını yaptı. Ala Tokel'in Damla Altun ile küs olması ve Sibil ile Damla'nın buluşması akıllara pek çok soruyu getirdi. Ala Tokel ve Sibil Çetinkaya'nın arasında ne yaşandığı, neler olduğu çok merak ediliyor. Peki, Ala Tokel ile Sibil Çetinkaya küstü mü, neden küstü?

kako-sobAYrUDrktHLK7a

Ala ve Sibil Neden Küstü?

Ala Tokel ve Sibil Çetinkaya'nın neden küstüğü, aralarında ne olduğu hala merak edilmekte. Üniversiteden yakın arkadaşı olan Damla Altun ile küsen ve hiçbir şekilde iletişimi olmayan Ala Tokel'in ünlü sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile neden küstüğü merak edildi. Damla Altun ile ortak bir etkinliğe giden ve Damla ile boy boy fotoğraf paylaşan Sibil Çetinkaya, görenlerin akıllarını karıştırdı. Sibil ve Ala'nın arasında neler olduğu soruldu.

Erdal Özyağcılar İstanbul ile Üsküp Arasında Mekik Dokuyor! İki Projeyi Birden Yürütüyor!  Erdal Özyağcılar İstanbul ile Üsküp Arasında Mekik Dokuyor! İki Projeyi Birden Yürütüyor! 

Ala Tokel ile Sibil Çetinkaya'nın arasında ne olduğu ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Atılan iddialar arasında ise ortak arkadaş sorunu olduğu düşünüldü. Ala Tokel'in sevmediği ve konuşmadığı kişilerin, Sibil Çetinkaya'nın yakın arkadaş çevresi olması Ala ve Sibil'in arasını açtı diye düşünülüyor. Tarzları ve kişilikleri ile birbirlerinden farklı olan Ala Tokel ve Sibil Çetinkaya küskünlükleri ile ilgili net bir açıklama henüz yapmadı. Sibil Çetinkaya, Ala Tokel'in eski sevgilisi Ahmet Aksöz ile yakın arkadaştır.