Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya nereli? Sibil Çetinkaya kaç yaşında? Sibil Çetinkaya ne iş yapıyor? Sibil Çetinkaya ne haber aldı? Sibil Çetinkaya ne mezunu?

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Sibil Çetinkaya kimdir? Sibil Çetinkaya nereli? Sibil Çetinkaya kaç yaşında? Sibil Çetinkaya ne mezunu? Sibil Çetinkaya ne iş yapıyor? Sibil Çetinkaya sevgilisi kim? Sibil Çetinkaya ne haber aldı?

Şimdiler Aşk Mantık İntikam dizisinde Çınar karakterine hayat veren Burak Yörük'ün eski sevgilisi olan Sibil Çetinkaya gündem oldu.

Sosyal medya fenomenlerinden Sibil Çetinkaya Instagram hesabından paylaştığı hikayede "şu an çok kötü bir haber aldım. iyi değilim inanmak istemiyorum" diye yazdı. Sibil Çetinkaya'nın ne haber aldığı merak edilirken Sibil Çetinkaya kimdir merak edildi.

Sibil Çetinkaya kimdir?

10 Mayıs 1994 doğumludur. 1.73 boyunda ve 58 kilodur. Enka Okullarından mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünden mezun olup Londra'ya gitmiş ve oyunculuk eğitimi almıştır. Londra’da Harry Potter’ın cast direktörü Lauren Dickens’la tanıştıktan sonra Rockliffe çalışmasında yer almıştır.

Türkiye’ye gelince ise TV 8 Kanalı İç Yapım ekibinde ve kamera arkası bölümünde çalışmıştır.

Daha sonra YouTube daKi furyaya katılarak kanalını açmış adını duyurmaya başlamıştır.