Show tv'ye tepkiler sürüyor! Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı Yalancı dizisini Salı gününe alan kanala tepkiler dinmiyor! Şu sıralar Kulüp dizisinin övgü ile bahsedilen partnerleri Gökçe Bahadır Evlilik Hakkında Her Şey ile Salih Bademci Yalancı ile rakip oldu!

Show Tv İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarladığı Yalancı dizisinin gününü Cuma'dan Salı gününe almıştı. Yalancı dizisinin yeni günü önemli rakipleri barındırdığı için reyringler oldukça düşük gelmişti.

Cuma gününe yeni dizisi Aziz'i yerleştiren ve Yalancı'yı Salı gününe alan Show tv'ye tepkiler dinmiyor. Show Tv başrolünde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı dizisini AB'de ikinci sıraları aldığı Cuma gününden Salı'ya almıştı.

Geçtiğimiz hafta Aşk Mantık İntikam dizisininr reyinng kaybı yaşaması Yalancı izleyicilerini iyice çileden çıkardı ve kanala Yalancı'yı eski günü Cuma'ya almanın tam sırası olduğunu yorumlarda dile getirdi.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Yalancı dizisi Salı günü güçlü diziler Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her Şey, TRT'de Masumlar Apartmanı dizisine reytinglerde rakip olamayacağı çok açıktı. Yalancı Cuma akşamları AB'de 2. sırada yer alırken Salı akşamları ilk 10'a dahi giremedi. 

KULÜP DİZİSİ PARTNERLERİ RAKİP OLDU

Show TV'nin Yalancı dizisini Salı gününe almasıyla şu sıralar adından söz ettiren Netflix dizisi Kulüp partnerleri rakip oldu.

Netflix'in Türk yapımı Kulüp dizisinde partner olan ve alkış alan Salih Bademci ve Gökçe Bahadır televizyon ekranlarında rakip olmuş oldu. 

Salı akşamları Gökçe Bahadır Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle Salih Bademci ise Show Tv'de Yalancı dizisiyle ekrana geliyor.