Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Üç Kuruş harika oyunculuklar, izlenilesi karakterler olmasına rağmen 8 Kasım 2021 Pazartesi ikinci bölümü ile reyting sıralamasında beklenenin altında kaldı!

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade'nin başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi beklenmedik düşüş yaşadı.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Show Tv'nin Çukur'dan sonra merakla beklenen dizisi Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile geçer not almıştı. Harika oyunculuklar, başarılı isimler, seyir zevki yüksek karakterler, güzel senaryo olmasına rağmen Üç Kuruş dizisi yeterli silah çatışma mafya olmayınca reytinglerde düştü sanırız.

Dün akşam ikinci bölümü ile ekrana gelen Üç Kuruş dizisine merakla beklenen Bahar karakteri ile Nesrin Cavadzade ve Nezih karakteri ile Zafer Algöz dahil oldu. 

Üç Kuruş dizisi ikinci bölüm reytinglerinin düşmesiyle şaşırttı! Kazanan yine Osmanlı dizisi oldu TRT'nin merakla beklenen başrolünde Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un yer aldığı Alparslan dizisi birinci sırada yer aldı.

Pazartesi akşamları reyting savaşı dün akşam itibariyle kızıştı. Fox Tv'de Yasak Elma, ATV'de Kalp Yarası, TRT'de Alparslan Büyük Selçuklu ve Show Tv'de Üç Kuruş dizileri reyting savaşı verdi.

Dün gelen 8 Kasım 2021 Pazartesi reytinglerinde ilk bölümü yayınlanan TRT'de Alparslan dizisi reytinglerde TOTAL'de zirveye yerleşti. AB'de ise Yasak Elma birinciliğini sürdürdü. Kalp Yarası ise TOTAL'de 7. olurken, AB'de ilk 10'a giremedi.  Üç Kuruş dizisi ise TOTAL ve AB'De 5. sıraya geriledi.