Show TV ekranlarında yeni dizi Üç Kuruş ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üç Kuruş dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Diziseverlerin merakla beklediği Üç Kuruş ses getirecek!

Diziler arasında rekabet kızışırken Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya aday yeni bir dizi daha yayın hayatına başlıyor! Show TV ekranlarında yeni dizi "Üç Kuruş" başlıyor. Roman mahallesi olan Çıngıraklı da yaşanacakları anlatan Üç Kuruş dizisinde, mafya lideri olan Kartal ile Organize Büro komiseri Efe kapışacak. İkili arasındaki 'kriminal' savaş, bir cinayetle bambaşka bir boyuta taşınacak. İkisi de katilin peşine düşecek. Show TV'nin yeni dizisi "Üç Kuruş", yakında her Pazartesi ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

 YASAK ELMA VE KALP YARASI'NA DİŞLİ RAKİP

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

Her Pazartesi ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası ile yeni sezonuyla da reytingleri alt üst eden FOX'un Yasak Elma dizisine şimdi Show TV'den dişli rakip geliyor! Senaryoları, oyuncu kadroları ve izleyicilerine sundukları heyecan dolu anlarla kıyasıya reyting rekabetinde olan diziler arasına girmesi beklenen 'Üç Kuruş' dizisi rakiplerini geride bırakabilecek mi? 

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı 'Üç Kuruş' dizisinin ekranlara gelmesiyle birlikte Kalp Yarası ile Yasak Elma dizileri sarsılabilir. Bu kış reyting yarışı daha da çetin geçecek! Diğer taraftan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi için de geri sayıma geçilmiş durumda. Bu dev 4 yapımın reyting rekabeti çok sert olacak.

ÜÇ KURUŞ 1. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Üç Kuruş dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı ancak 1. bölümün yayınlanacağı tarih henüz belirtilmedi. Fragmanda, Üç Kuruş 1. bölümün, yakında Pazartesi günü ekranlarda olacağı belirtildi. Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde dizinin ilk bölümü ile ekranlara gelmesi ve yayın hayatına başlaması bekleniyor.