Show Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yalancı yeni günü açıklandı! Kanal adeta final duyurusu yaptı! Tepkiler gecikmedi! Aşk Mantık İntikam dizisine gün doğdu!

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Show Tv'den final gibi karar! Kanala tepkiler dinmedi! Yeni gün adeta final kararı! Yalancı yeni gün ne zaman? Yalancı final mi yapıyor? Yalancı yeni günü?

Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı dizisnin günü değiştiği açıklandı! Cuma akşamları ekrana gelen Yalancı dizisi AB grubunda zaman zaman düşsede Fox Tv'de Aşk Mantık İnritkam dizisinin son bölümlerde gerilemesi üzerine ikinci sıralarda yer alabiliyordu. Ancak kanaladan adeta final kararı geldi.

Show Tv Ne Yapmaya Çalışıyor?

Show Tv'de şu an herhangi bir dizi bulunmasada yakında 2 yeni dizi başlayacak. Pazartesi akşamları reytinglerde zirve yapacağı düşünülen Üç Kuruş ve Aziz dizisi duyuran Show Tv'den Yalancı'ya final kararı! ,

AZİZ DİZİSİ İÇİN YALANCI HARCANDI!

İngiliz yapımı Liar dizisinden uyarlanan Yalancı dizisi TOTAL'de pek karşılık bulamasada reyting oranları finallik değildi. Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam, Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda dizilerine karşı yarışan Yalancı dizisinin yeni günü adeta final hazırlığı!

Show Tv yeni başlayacak olan Aziz dizisi için Yalancı dizisinin gününü değiştirdi! Yalancı dizisi reyting savaşının en kuvvetli oladuğu günlerden biri olan Salı gününe alındı!

TRT'de Masumlar Apartmanı ve Fox Tv'de Evlilik Hakkında Her Şey ATV'de EDHO dizilerinin reyting savaşı verdiği Salı gününde Yalancı dizisi barınmaya çalışacak ancak bu pek mümkün görünmüyor.

Bu olayda karlı çıkan Cuma akşamı Aşk Mantık İntikam oldu.