ATV'nin geçtiğimiz hafta son dakika krizi ile yayınlamadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ilgili yeni gelişme! Kanalla iplerin tamamen koptuğu kavgada Show Tv'den hamle geldi! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Show Tv görüşme halinde mi?

7. sezonu ile dün akşam ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son dakikada yayın akışından alınmış ve seyirciler EDHO neden yayınlanmadı merak etmişti. 

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin izleyiciler dün akşam ATV'nin neden yayın akışından çıkardığını, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin neden yayınlanmadığını araştırmaya başlamıştı. ATV dün akşam bu meraklara karşılık dizinin tanıtımlarını sosyal medya hesabından kaldırmış ve yorumlara sınırlandırma getirerek iyice meraklandırmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kanalla yaşadığı problem nedeniyle zaten bu sezona oldukça geç başlamıştı. Dün akşam tam problemer son buldu diye beklerken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 200. bölümü son dakika ile yayından kaldırıldı.

Gelen bilgilere göre kanal sözleşmeye uymadı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapım şirketi de resti çekerek bölümü göndermedi. ATV bu iddialar teknik bir sorun diye yalanlasa da kanal ve yapım arasındaki sürtüşme biliniyordu. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Kanala Mı Geçecek?

Peki şimdi ne olacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kaldırılacak mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yoksa yeni bir kanala mı geçecek? Kanal ile yapım arasındaki sürtüşmenin bitip bitmeyeceği merak konusuyken Show Tv'den hamle geldiği iddia edildi.

Show Tv ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin görüşme yaptığı iddia edildi. Daha öncede Ezel dizisini Show Tv'nin elinden ATV almıştı.

Show Tv Edho'yu yayına katarsa Üç Kuruş ile birlikte reytinglerde büyük kazanç sağlayacağa benziyor.