Show Tv'nin İngiliz Liar uyarlaması dizisi Yalancı final kararı gelen son reytingler nedeniyle sürümcemede kaldı! Yalancı finali ertelendi mi? Yalancı ne zaman final yapacak?

Başrollerinde Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Yalancı dizisinde Show Tv'nin de yapımcının da kafası karıştı!

Show Tv'nin İngiliz yapımıb Liar dizisinden uyarladığı Yalancı dizisi geçtiğimiz hafta reytinglerde şok çıkış sergiledi. Düşük reytingleri nedeniyle orjinale sadık kalarak final yapması beklenen Yalancı dizisinde dengeler gelen son reyting oranları ile değişti.

Heyecan dolu hikayesi geçtiğimiz hafta da yalancının kim olduğunun açıklanması üzerine daha da heyecanlı bir şekilde devam eden Yalancı dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile hem kanalın hem de yapım şirketinin akıllarını karıştırdı.

Düşük reytingleri nedeniyle final hazırlığında olan dizi geçtiğimi Cuma  günü AB reytinglerinde ikinci sırada yer almayı başararak şok bir sıçrayış gerçekleştirdi. Ancak dizi TOTAL'de hala ilk 10'da yer bulamadı. Hal böyle olunca kanal ve yapım şirketi final kararını beklemeye aldı. 

Yalancı dizisinin TOTAL grubundada izleyici bulması durumunda final yapmayacağı belirlenmiş oldu. Ancak bu karar için gelecek bölümlerdeki reyting oranları bekleniyor. Eğer ilerki haftlarda da dizi AB'deki yerini korurken TOTAL'de de yer bulabilirse final kararı akıllardan geçmeyecek. Ancak şu an için durum belirsiz.

Yalancı dizisinin orjinal hikayesi Liar ise İngiltere'de 12 bölüm olarak ekranlara geldi. İlk sezon 6 bölüm olan dizi ikinci sezonunda da hikayenin başka bir heyecanlı öyküyle gelmesiyle bir 6 bölüm daha yayınlandı.

Peki Yalancı dizisinin sonunda ne olacak? Liar dizisinin sonunda ne oluyor? Yalancı nasıl açığa çıkıyor.

Hepimizin bildiği üzere yalan söyleyenin Mehmet Emir olduğu geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Ancak şu an için hikayede Deniz'in dışında buna inanan kimse yok. Öyle ki Mehmet Emir davadan bile haklı olarak çıktı. Peki Mehmet Emir'in yalanı ne zaman ortaya çıkacak? Herkes ne zaman öğrenecek? Yalancı dizisinin sonunda ne olacak?

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

DİKKAT SPOİLER İÇERİR!

Yazımızın bu bölümünde spoiler içermektedir. Yalancı dizisi Liar dizisine göre ilerlerse Deniz en sonunda Mehmet Emir'in oyununu kayıtlarla ortaya çıkaracak. Mehmet Emir ise tacizci bir arkadaşına şantaj yaparak kaçacakken Doruk'un babasının yaptıklarını öğrenmesinden sonra intihara kalkışması Mehmet Emir'i intikam ateşiyle geri döndürecek ve kendisine ölmüş süsü vererek Deniz'i arkadaşının yardımıyla kendisinin katili olarak göstererek hapse attırmaya çalışacak. Ancak Mehmet Emir daha sonra gerçekten ölü bulunacak. Peki Mehmet Emir'i kim öldürdü? İşte ikinci sezonun sorusu da bu olacak? Bunun cevabı da Deniz olacak.