Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi sık sık gündeme geliyor. Bir ayrılıp barışan Şeyma Subaşı ve Meedo'nun yine ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo yine mi ayrıldı sorusu gündem oldu. Peki, Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo ayrıldı mı?

Bir zamanlar Var Mısın Yok Musun programı ile tanınan ve Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra çeşitli yabancı isimlerle aşka yelken açan Şeyma Subaşı son olarak Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo'da takılı kaldı. Meedo ile evlilik yolunda ilerleyen ancak bir ayrılıp bir barışan Şeyma Subaşı'nın yine sevgilisi Meedo ile ayrıldığı iddia edildi. Şeyma Subaşı ve Mısırlı milyarder sevgilisi ayrıldı mı merak ediliyor.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın ismi sık sık çeşitli konularla anılıyor ve gündem oluyor. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra İtalyan dj Guido ile aşk yaşamaya başlamıştı. Pandemi döneminde Gudio ile İstanbul'daki evinde karantinada yaşayan Şeyma Subaşı, yasakların kalkmasının ardından dj sevgilisi Gudio ile ayrılmıştı. Guido'dan ayrılan Şeyma Subaşı kısa bir süre sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sık sık adları ayrılık ile anılan Şeyma ve Meedo'nun yine ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Peki, Şeyma ve sevgilisi Meedo yine ayrıldı mı?

kako-2Vvfv9MVY06rAAmG

Şeyma Subaşı ve Meedo Yine Mi Ayrıldı?

2 Temmuz 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 10 senelik birlikteliğinin sonunda 2017 yılında Acun Ilıcalı ile evlenmişti. 10 senelik süren sevgililikleri 1 senelik evlilik sonunda biten Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra adı İtalyan dj Gudio ile anılan Şeyma Subaşı, dj sevgilisinden ayrıldıktan sonra Mısırlı sevgilisi Meedo ile aşka yelken açmıştı.

Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın Meedo ile ilişkisi ise sık sık gündeme geliyor. Meedo'dan aldığı evlilik teklifinin hemen sonrasında hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı, herkesi şoke etmişti. Hamilelik haberini açıkladıktan kısa bir süre sonra bebeğinin düştüğünü ve öldüğünü söyleyen Şeyma Subaşı ile nişanlısı Meedo ani bir şekilde ayrılmıştı.

Sık sık ayrılıp barışan 36 yaşındaki Meedo ile 31 yaşındaki Şeyma Subaşı sonrasında yine barışmıştı. Şeyma Subaşı'nın ailesi ile tanışan ve teknede tatil yapan Meedo, bu aralar İstanbul'da tatil yapıyor. Şeyma subaşı için İstanbul'a gelen Meedo'nun Şeyma Subaşı ile ayrıldığı iddia edildi. İstanbul'da ayrı ayrıl takılan Şeyma Subaşı ve Meedo'nun yine ayrıldığı iddiaları gündeme geldi. Takipçileri Şeyma ve Meedo'nun ayrılıp ayrılmadığını merak etti. Peki, Şeyma Subaşı ve Meedo yine mi ayrıldı?

kako-UJdoa7PKlFUlTToh

Şeyma Subaşı ve Mısırlı Milyarder Sevgili Mohammed Alsaloussi Ayrıldı Mı?

Uzun süre sakladığı sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkisinde sık sık sorun yaşayan Şeyma Subaşı'nın ayrılıp ayrılmadığı yönünde iddialar merak edilen konular arasında yerini alıyor. Ünlü internet fenomeni Şeyma Subaşı'nın bir süredir İstanbul'da olması ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesi ise dikkat çekti. Aynı şekilde Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo'nun da İstanbul'da olması ancak Şeyma ile beraber takılmaması ise gözlerden kaçmadı.

İstanbul'da birlikte takılmayan ve hiç fotoğraf paylaşmayan Şeyma ve Meedo'nun yine ayrıldığı yönünde haberler gündeme geldi. Şeyma Subaşı ve Meedo'nun sık sık ayrılıp barışmasına alışan takipçileri ise "Şeyma ve Meedo yine mi ayrıldı?" sorusunu soruyorlar.

Şeyma ve Meedo'dan ayrılık haberlerine ilişkin bir açıklama henüz gelmedi. Sosyal medyada beraber fotoğraf paylaşmayan ve İstanbul'da olmalarına rağmen birlikte görüntülenmeyen Şeyma ve Meedo'nun ayrıldıkları düşünülüyor. Ünlü çift sosyal medyadan henüz birlikte oldukları eski fotoğrafları silmedi. Şeyma ve Meedo'nun eski fotoğrafları dursa da çiftin kavgalı oldukları ve konuşmadıkları söyleniyor.